RockStation

Évvégi RockStation cikk sorozat #4

2023. december 30. - KoaX

rockstation_logo_2015_997x277.jpgListázni szeretünk, számot vetni is, na de mit is kaptunk tényleg ettől a honlaptól, attól, hogy a RockStation tagjai lehetünk?

Rattlehead18:

A relatíve friss Nuggets-sorozattal és az Albumsimogató rovattal fűszerezett lemezajánlók, koncertbeszámolók, interjúk, dvd-ajánlók, könyv és képregény recenziók, hírek, bulvár, videós bejelentkezések – szóval a stábnak nemcsak a rock/metal összes irányzatát sikerült lefednie, hanem azt a lehető legszélesebb palettán tette.

Vinyl_Woww:

Zenéről írni valahol a legnagyobb hülyeség, de itt a blognál azt hiszem mi mindannyian ilyen “szent hülyék” vagyunk, akik elsősorban zenerajongóként igyekeznek megosztani a lelkesedésüket (néha a csalódottságukat) a hasonlóan drótozott olvasókkal. Ezúton köszönöm mindenkinek aki olvas minket, nem utolsó sorban a töretlen lelkesedéssel dolgozó kollégáknak, hogy idén is együtt rajonghattunk!

Theshattered

Mint minden évben: a jól megszokott és jó értelemben vett állandóságot. Egy olyan aktív és addiktív időtöltést, amit sosem tudok kényszernek érezni, mert szó szerint szerelemről van szó, amit már nem lehet kiírtani belőlem, akárki akármit mond. Megint sok fantasztikus (vagy kevésbé jó) koncerten volt szerencsém ott lenni, igaz kevesebben, mint eddig, mert már nem Budapest-központú életet élek, nincs az, hogy meló után elszaladok koncertre. Ezt egy kicsit sajnálom, de a fővárosi lét meg egyáltalán nem vonz. Ez van. Aztán ott vannak még az interjúk, a megismert új zenék és az, hogy nem tunyul el az agyam, mindig tudom, mi történik a zenei életben. Továbbra is sajnálom, hogy ez nem az az ország, ahol ebből meg lehetne élni (általános tévhit, hogy ebből akár egy fillért is keresünk!), szívesen csinálnám ezt 0-24-ben, de hát ilyen az élet. A szerelem akkor is tovább él!

Moravsky_vrabec:

Továbbra is kihelyezett tagozatként veszek részt a szerkesztőség munkájában, ráadásul egy olyan országból, ahol az egyik legnépszerűbb rockzenekarnak az a neve, hogy Kabát. Idén kicsit erősítettem a köteléket, ugyanis két kollégával személyesen is találkoztam, másik kettővel pedig Messenger-barátságot kötöttünk. Külön kiemelném Szabolcs kollégát (rattlehead18), akinek remek cikkei és személyesen küldött ajánlói jobban betalálnak, mint bármilyen algoritmus. Ja, és interjúztam Phil Collennel, a Def Leppard gitárosával – ilyesmiről nem is álmodhatnék normál esetben. A cikket ugyan nem kattintotta szénné az olvasótábor, ettől még nagyon büszke vagyok rá.

Magnetic Star:

Ami a megszokott billentyűcsépelős tartalomszolgáltató feladatok mellett a legfontosabb: nyugalmat, amikor épp arra volt szükségem. Úgy hozta az élet, hogy tényleg muszáj volt néhány hónapra behúznom a féket, aztán az újraindulás az Incantation interjúval és Koroknai “Kori” Árpád elköszönő bulijával nem is alakulhatott volna jobban!

Ronnietoad:

Élményeket, találkozásokat. A tényt, hogy ennél már nem lehetek menőbb.

Sweet Melancholy:

Mivel idén tavasszal csatlakoztam a csapathoz – amiért egyébként rendkívül hálás vagyok – nekem rengeteg új élményt és tapasztalást adott a blog. Arról nem is beszélve, hogy a kollégák cikkeinek köszönhetően igazi gyöngyszemekre bukkantam idén, amikről eddig még csak nem is hallottam (Nautha, Brutus stb.)  Nagyon megtisztelő az olvasók bizalma, úgyhogy remélem még sokáig koptathatom a billentyűzetet a RS oldalán.

Ernő Hellacopter:

Mit adott neked idén a Rockstation?: Az idei év volt talán a leg lightosabb év, amióta itt vagyok. Mindenesetre a Depeche Mode koncert volt a csúcspontja, magam sem hittem, hogy emocionálisan ennyire felszabadít. Borzasztó nagy utat tettem meg az első, 88-as koncertjük óta, és ritkán gondolok mindarra, amit átéltem ezalatt. Felejthetetlen élmény volt, és ennek szerves része volt a Depeche Mode is. Bárcsak tudnám, hogy lehetne ezt szórakoztató, olvasmányos módon papírra vetni....

KoaX:

Lehetőséget, hogy még inkább bővítsem a zenei palettámat. Még szélesebb spektrumban kerestem zenéket és kiélhettem magam, hogy ezt megosszam az olvasókkal is. Az egyik legnagyobb élményem, hogy interjút készítettem John Wadsworth-el, aki a Type O Negative zenekar legendás Bloody Kisses albumához készítette a fotókat. Hihetetlen volt, hogy a megkeresés után kb. egy órával válaszolt, hogy szívesen válaszol minden kérdésre. Ez egy hihetetlen élmény volt!

Sunthatneversets:

Főszerkesztőként lassan 16 év a mindennapjaim része a RockStation. Munka, család és más hobbi mellett egy ennyire időigényes feladatot már csak nagyon rutinos időbeosztással lehet megcsinálni. Meg a zenei iránti rajongással. Voltak idén új rovataink, de nagy szívfájdalmam, hogy a podcast-sorozatunkat időhiány miatt nem tudtuk folytatni. Viszont theshattered kolléga révén megoszthatunk videós tartalmakat is. RockNuggets sorozatunk jó ötlet volt, jóval több albumot tudunk bemutatni az olvasóknak, mint korábban. Jómagam 6. éve viszem az Adj egy ötöst! című rovatunkat, ezt 2024-ben is folytatni fogom.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7718283455

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum