RockStation

RockNuggets Vol140. / Goragorja - Monokrom (2023)

2024. január 08. - KoaX

a0261427412_10.jpg

Új év és új zenekarok! Reményeim szerint az idei évben még több újdonságot fogunk közösen felfedezni, mint 2023-ban! Az évet rögtön egy instrumentális, sludge stílusban utazó bandával indítjuk. itt a Monokrom, a Goragorja-tól.

A szlovén triónak a Monokrom a harmadik anyaga. Az ezt megelőző anyag 2019-ben a debütáló pedig 2017-ben jelent meg. Így nem is csoda, hogy annyira nincs szemelőtt a zenekar, noha a szomszédban bujkálnak. A zenéjük eléggé összetett, megvan benne az a hangulat, mint a műfaj egyik alappillérének számító Russian Circles-ben, de ők bele pakolnak némi apokaliptikus post metal hangulatot is, amit néhol death metalos témákkal törnek meg. A hat dal közel háromnegyed óráig szórakoztatja a hallgatókat. Már az első pillanattól kezdve megvan benne az a nyugtalanító hangulat, ami végigkíséri az albumot. Nagyon jól kivan találva a lemez megszólalása, kellően mély, de teljesen élvezhető a sound. A dobnak van egy térbelisége, ettől totálisan élőnek hat. év kezdésnek remek választás!

4kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1418294023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum