RockStation

RockNuggets Vol144. / Red Stan - Red Stan (2023)

2024. január 22. - KoaX

a3207490926_10.jpg

Olaszország újra melengeti a szívem, lelkem! A toszkán régióból újra felbukkant egy ígéretes zenekar, akik meghatározhatják a stoner-doom-sludge zene jövőjét, ha kellőképpen ügyesek. Figyeljetek, hiszen jön a Red Stan!

A négyes nem a világ legeredetibb zenéjét játssza, de ha rá tudsz kapcsolódni akkor egyből megleled azt az ízt, amit ezen műfaj szerelmesei annyira szeretnek. Van egy jó adag High On Fire, amit beoltottak egy kis Firebreatherrel, ezt pedig megsózták egy kis Mastodonnal. Szerintem, ezek alapján már bőven tudod hova rakni a zenekart. A srácok bemutatkozó anyaga, kicsivel több csak, mint félóra, de mégis egy súlyos anyag, ami tele van remek témákkal! A hangzás első albumhoz képest, remek, de amúgy sem lehet rá panasz. Imádom ahogy a dobok szólnak, van benne élet. Erre pedig ráépülnek a babonázó gitárok. Így évelején nem merem kijelenteni, hogy TOP 10-es album, de az biztos, hogy a Spotify lejátszási listámra felvettem a zenekart és követni fogom a jövőben is őket, mert nagyon ígéretes amit csinálnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7418304867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum