RockStation

RockNuggets Vol165. / YAK - YAK (2024)

2024. május 28. - KoaX

a0800756667_10.jpg

Én a RockNuggets-eket szeretem a legjobban az oldalon. Miért? Mert röviden van lehetőségünk bemutatni nektek olyan zenekarokat, akiknek egy-egy lemezkritikánál esélyük se lenne. Na, nem azért mert rosszak, hanem egyszerűen azért mert annyira rövid EP-ket hoznak ki. Pontosan ilyen a YAK is, pedig….

Az Argentínából származó trióról semmit se tudni jóformán. Megjelent pár napja a két számos bemutatkozó EP-jük, ami csak a zenekar nevét viseli. A REG és az ERG dalok hallhatóak rajta. Már a borító megpillantásának pillanatában éreztem, hogy ez a zene nekem lesz kitalálva. Természetesen instrumentális zenéről beszélünk. bemutatkozó anyagnak, rendkívül király muzsikát rakott le a három zenész. Ha bírtad a Tool utolsó albumát, akkor ez a zene is tetszeni fog neked, mert azt a progresszív, kicsit desertrock vonalat viszi ez a két dal is. Szánjatok a bandára tizenegy percet és hallgassátok meg ezt a két dalt!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9318414357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum