RockStation

Októberben érkezik az Opeth új nagylemeze, itt egy dal róla!

2024. augusztus 02. - theshattered

opeth2024.jpgPár napja még rejtélyesen nyilatkozott Mikael Åkerfeldt a következő Opeth nagylemezről, aztán tessék, be is dobták a bombát! A zenekar The Last Will And Testament című albuma október 11-én érkezik és egy összefüggő sztorit ölel majd fel. Az első előzetes dal a nyitó szám, a §1 lett (illetve annak is a "radio edit"-je), de hoppá! Csak nem a régóta hiányolt hörgést halljuk? Irány rá!

opethlastwill.jpg

01. §1
02. §2
03. §3
04. §4
05. §5
06. §6
07. §7
08. A Story Never Told

Mikael Åkerfeldt: "Elkezdett érdekelni, hogy hogyan fordulnak a családtagok egymás ellen. Láttam egy interjút egy sráccal, akinek a családja teljesen ellene fordult az örökség miatt, írtam róla egy dalt az előző lemezre. Az ötlet megragadt bennem, aztán jött a Succession című TV show, amit szintén imádtam, beleragadt az agyamba az is. Úgy éreztem, ez egy elég érdekes érdekes témakör, amit akár meg is lehet csavarni kicsit."

A lemezen a Jethro Tull vezére, Ian Anderson és Mirjam Åkerfeldt is vendégeskedik némi szövegmondás erejéig.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1418458881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum