RockStation

Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol34.

2024. augusztus 25. - sunthatneversets

thy_catafalque_train_cars_2024_photo_by_orsolya_karancz_14.jpgHeti dalmegosztásunkban makói csoda, kattant kanadai, goth metal, portugál black metal és egy ígéretes projekt. /Fotó: Thy Catafalque, Karancz Orsolya/

DEVIN TOWNSEND - PowerNerd

Még márciusban adtunk hírt róla, hogy "szokatlanul súlyos" zenei projektbe fogott a jó Devin Townsend. A folyton pörgő zenész a Powernerd szabályait egyértelműen lefektette maga elé: tizenkét nap dalírás, egy nap próba, két és fél nap stúdió. A kattant ötletben Darby Todd volt Townsend segítségére. Most már az első eredményről is be tudunk számolni. Itt az első dal a projekt címét adó PowerNerd. A lemez október 25-én érkezik majd.


SEVEN HOURS OF VIOLET - Radiance

Bejelentette az első, csupán a zenekar nevét viselő albumát a Seven Hours After Violet. A System of a Down basszusgitárosa, Shavo Odadjian által vezetett zenekarban Left To SufferWinds Of Plague és Scarypoolparty tagok figyelnek még, bár ha követitek a híreket, biztosan nem idegenek számotokra. Viszont további jó hír, hogy a bejelentés mellé kiadták a Radiance című tételt, ami az alábbiakban figyel. A teljes anyag október 11-től lesz elérhető.


UNTO OTHERS - Momma Likes The Door Closed

Szeptember 20-án érkezik az Unto Others friss anyaga. A Never, Neverland című alkotásról most a Momma Likes the Door Closed került ki, amihez egy videót is mellékeltek az urak. Mutatjuk!


THY CATAFALQUE - A gyönyörű álmok ezután jönnek

November 15-én megjelenik a Thy Catafalque legújabb nagylemeze, a XII: A gyönyörű álmok ezután jönnek. A tizenegy dalos anyagról, melyen záró-bónuszként a Babylon című Omega feldolgozás is ott lesz majd, az első előzetes a címadó dal lett, amihez videó is készült. A lemez maga megint rengeteg, szám szerint húsz vendég játékát rejti majd.


GAEREA - Unknown

Új lemezzel készül a rajongóknak a Gaerea. A portugál maszkos brigád az október 25-én megjelenő dalgyűjteménynek a Coma címet adta, erről ha jól számoljuk már a harmadik előzetes dal jött ki. Ennek címe Unknown, van hozza videó is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3118471977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum