RockStation

Casketgarden : ráadás a Dieseles szopás után...

2009. június 08. - SAABI

Tóth Balázs, a Casketgarden gitárosa üzeni Nektek az alábbiakat:

"Nem titok, hogy a május 16.-i Diesel Klubos koncertünk –látogatottság szempontjából - hatalmas bukta lett, mégha a kisszámú jelenlevő ’die hard’ rajongónknak köszönhetően nagyon jó is volt maga a Casketgarden buli. Köszönjük nekik a jelenlétet, színpadmászást meg mindent. Egyértelműen hiba volt ezt a koncertet a Gorezone Dürer Kertes ingyenes bulijára szervezni.

A hibát orvosolandó június 12.-én, pénteken a Kék Yukban, egy hozzánk sokkal jobban illő helyen, szeretnénk valamelyest pótolni a szülinapot, főleg azok számára, akik eljöttek volna a Casketgarden koncertre is májusban, de a szűkös anyagiak miatt és/vagy a zenei stílusok átfedései miatt inkább a Dürert választották, de persze azokra is számítunk, akik ott voltak a Dieselben.

Hasonló kicsit múltidéző program várható, hogy senki ne maradjon le semmiről.

A vendégbandák ezúttal a pesti dallamos death metalban reménység Sollen, a Time Has Come To Envy The Dead lemez Vic Records sokozta rögös megjelenési procedúrájának végét ünneplő, thrash metalt játszó Archaic, és a Weird Constellations lemezét a patinás olasz Code666 kiadó gondozásában kihozó agyahagyott avantgarde metalt játszó Damned Spirits’ Dance lesznek.

A kapunyitás 19:30, a belépő 20:30-ig 700 Ft, utána 1000 Ft."

Casketgarden hivatalos weboldal

Casketgarden MySpace oldal

The Archaic MySpace oldal

Damned Spirit's Dance MySpace oldal

Sollen MySpace oldal

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr941171356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum