RockStation

Casketgarden a Brutal Assault-on

2009. június 15. - sunthatneversets

A Casketgarden meghívást kapott az idei Brutal Assault fesztiválra.

Augusztus 7.-én fognak fellépni Közép-Európa egyik legpatinsább és legnagyobb respektenk örvendő metal fesztiválján, ahol idén is rendkívül erős a felhozatal.  A rendezvény helyszíne a csehországi Jaromer Pevnost Josefov nevű régi katonai erődítménye. 

 

 


Tóth Balázs a következőket nyilatkozta ezzel kapcsolatban: 


" Szép szülinapi ajándék ez nekünk. Ezúton is köszönjük a meghívást a szervezőknek.

Megtiszteltetésnek vesszük, hogy 2005 után ismét felléphetünk a Brutal Assaulton.

A másik kiemelendő nyári fesztivál még a szerbiai Exit Fest (kb. a szerb Sziget), ahol az Explosive Stage nevű metal színpadon olyan nevek mellett fogunk fellépni július 9.-én, mint a Kataklysm, a Keep Of Kalessin, vagy a Death Angel.

A hazai fesztiválokkal viszont, ismét csak nincs szerencsénk, pár kisebb fesztivál csúszott be, ezek dátuma a Casketgarden weboldalon  megtalálható.

Így a június 12.-i Blue Hell/Kék Yukas Sollen, Damned Spirits’ Dance és Archaic társaságában következő buli az utolsó lehetőség a nyáron, hogy Budapesten elcsíphessétek a bandát.

Még szerencse, hogy a Brutal Assaulton lassan több a magyar, mint bármilyen más nemzetiség. :) "

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr931185802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum