RockStation

Bizarr balett – Supertouch koncert a Dürer kertben

2011. január 19. - sunthatneversets

Kövér nő balettozik piros ruhában - a képen, a falon. New York egyik legendás hardcore zenekara – a Supertouch - játszik a Dürer kertben 2011. január 17-én. Reneszánszkori alkattal balettozni épp olyan bizarr, mint hétfő este fellépni Budapesten.

A fiatal, nyers, dühös, tehetséges magyar post-punk/hardcore zenekarok - Fuseism és Ninpulators - koncertjei után meglepően dallamos amerikai hardcore következett. Hétfőn, januárban lépett fel a Supertouch nem több mint 100 ember előtt. A kisterem volt a legalkalmasabb a teltházra. A zenekarról számokon és videón kívül semmi mást nem lehet találni az interneten – nem számít! Mint ahogy a koncert körülményei és időpontja sem – itt kezdődik a legenda és az élőzene hitelessége!

A színpad és közönség határok megszűntek, az énekes inkább a kisterem közepén érezte jól magát. Az amerikaiaknál háttér a színpad a zenészekkel, főszereplő a közönség az énekessel. Jakab Zoli szervezett. Réti Zsolt fotózott. A piros miniben lévő molett nő meg csak könnyedén balettozott, vele együtt a hangulat gyorsan megszabadult hétköznapiságától, meglágyult és kiszínesedett a szürke rutin.

Működött és bebizonyosodott, hogy időponttól, terem nagyságtól függetlenül is lehet izgalmasat hallgatni táncos hangulatban. Különleges hétfő esti érintésben volt részünk. Legközelebb mással közelebb épp ennyire – még akár ennél is titokzatosabb fellépővel.

Szöveg: Bajnóczi Piroska

Fotók: Réti Zsolt

További kocertfotók a galériában >>Rock STATION képgaléria.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr622594204

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum