RockStation

Zsírdisznó lemezre készül a Casketgarden

2011. április 24. - sunthatneversets

A zenekarból Tóth Balázs gitáros jelentkezett hírekkel:

A Casketgarden készül negyedik nagylemezére, immár az új gitárossal, Csutak Istvánnal.  A várhatóan The Estrangement Process címmel napvilágra kerülő lemezre összesen 12 számot írtunk meg, de a lemezre csak tíz dal kerül majd fel. Néhány számcímmel is tudunk már szolgálni: Disgusting Soul, A Machine Within, They. Ezúttal nem gondolkodunk semmilyen átfogó koncepcióban, az egyes dalokat szeretnénk minél erősebbre venni.

A dobfelvételek augusztus elején kezdődnek a SuperSize Recording  stúdióban, Varga Zoltán vezényletével, majd Mosonmagyaróváron fogunk dolgozni a hangszeres részeken illetve az éneken.  Az utómunkát, keverést és masteringet pedig megint az SSR végzi majd.

Nagyon izgatottak vagyunk a közös munka miatt, mert az utóbbi két lemeznél is szóba került az akkor még Bakery névre hallgató stúdió és Varga Pici neve, de az anyagiak miatt sajnos el kellett vetnünk a dolgot.  Remélhetőleg egy zsírdisznó megszólalású horzsoló Casketgarden lemez lesz a végeredmény. Eddigi kiadónk a Metal Age Productions tetszhalott állapota miatt, a lemez hazai kiadását a Hammer/Edge Records intézi majd, a kész lemezanyaggal viszont külföldi kiadót is szeretnénk találni. Ha minden a tervek szerint halad, a The Estrangement Process 2011. novemberében már kiadásra is kerülhet fizikai formátumban.

A hátralévő tavaszi koncerteken  (Május 7. Budapest – Kék Yuk, Május 13. Pécs – Inferno, Május 21. Szeged - Club Noir), illetve június 4-én a Metalfesten, és július 5-én a Rockmaratonon biztos előkerül egy-két új dal és persze a régi slágerek.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr952850451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum