RockStation

Karácsony 18+

2011. december 20. - sunthatneversets

Így néhány nappal az ünnep előtt talán megfér oldalunkon ez a kettő darab, a Karácsonyt sajátos módon értelmező zenemű. Megígérjük, az ünnepek alatt ennél sokkal, de sokkal visszafogottabbak leszünk, meghittebben fogunk ünnepelni.

Az első lehetőség az olvasók karácsonyi hangulatba hozására legyen a Prosectura zenekaré, akik olyan punk slágereket jegyeznek, mint.... sajnos már a címek sem tűrik a nyomtató-festékpatront. Az viszont nagy szerencse, hogy klip nem készült ehhez a nótához, mert bizony a dalszöveg vizuális megjelenítődése után nem hinnénk, hogy bárkinek jól csúszna az ünnepi vacsora. Viszont ha a gyermeteg intrót sikerül túlélni, egész jó kis rock and rollban lesz részünk.



 


A másik dallal szeretnénk egyúttal felhívni figyelmeteket a december 22-ei Club 202-ben esedékes Aurora koncertre. Az 1983 óta létező magyar punk alapzenekart egy tizenöt éves dalával szeretnénk felköszönteni, amelyben egy mai napig aktuális problémáról polemizál a karácsonyi ünnepek ürügyén. Ehhez se találtunk klippet, amely a dalszöveg egyes sorait ismervén - pl nem kell tőle kínai kotton stb. - szintén nem olyan nagy baj.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr973477243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum