RockStation

Megjelent az új Casketgarden lemez

2012. február 07. - sunthatneversets

A CasketgardenThe Estrangement Process című nagylemeze már országszerte kapható a HammerWorld magazin februári számának (Cliff Burtonnal a borítón) mellékleteként. A bolti és a nemzetközi verzió márciusban jelenik meg, de már most megrendelhető a zenekartól, mégpedig speciális, kézzel számozott választhatóan fehér vagy fekete slipcase-ben.  Ha valaki érdekel, írjon a casketgarden666(kukac)freemail(pont)hu címre. PayPal számlával rendelkezőknek talán a legegyszerűbb a zenekar Bigcartel.com oldalán rendelni.

 

Hogy ne vegyen senki zsákbamacskát, ezért most kizárólag a Lángoló Gitárokon meghallgatható a lemez. További terveink: koncertek, illetve profi videoklip a Black Hole Maelstrom című dalra.

 

Következő koncertek:
Március 9 - Budapest/Dürer Kert - LEMEZBEMUTATÓ
Március 10 – Debrecen/Lovarda
Március 23 – Révkomárom/Komárno

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr374073116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum