RockStation

Casketgarden – Klipp, fotó az új felállásról

2012. április 27. - sunthatneversets

A zenekarból Balázs jelentkezett hírekkel:

Bár Gregus Dávid az új dobos, már tavaly december óta velünk van, most jutottunk el odáig, hogy pár promo fotót is készítsünk a Casketgarden új felállásáról, melyek a www.casketgarden.hu honlapon illetve a Facebook oldalunkon megtekinthetőek. A fotókat Novits Ádám készítette (www.cotlart.hu).

Túl vagyunk első videóklippünk a Black Hole Maelstrom forgatásán, melyről pár saját készítésű fotó szintén megtekinthető a honlapon. A klippet a Magyar RockTV klippályázatán nyertük, és a RockTV stábja készíti. A rendezők: Száraz Bence és Gál Péter, vágó: Száraz Bence. Köszönet nekik.

A klipp kapcsán szeretnénk kifejezni hálánkat egy régi rajongónknak, Csizmazia Andrásnak, aki a régi MOFÉM Művelődési Házat, mint helyszínt rendelkezésünkre bocsátotta a forgatáshoz.

Tavasszal a Casketgarden május 5-én Szombathelyen, május 12-én Mosonmagyaróváron csíphető még  el élőben, a nyári fesztiválok közül pedig már biztos, hogy ott leszünk a FEZEN-en, mégpedig a Machine Head napján!
 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr904475828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum