RockStation

Valószínűleg ittasan szenvedett halálos motorbalesetet Mitch Lucker

2012. november 03. - sunthatneversets

Mitch2.jpg

Mint bizonyára már rengetegen tudják november 1-re virradóra motorbaleset következtében elhunyt Mitch Lucker a Suicide Silence frontembere. Felesége, Jolie Carmadella szerint az énekes ittasan ült fel Harley-Davidsonjára és meglehetősen nyíltan beszélt a történtekről a Lucker emlékére tartott gyertyafényes virrasztáson:

„Mitch alkoholista volt, folyamatosan harcolt a függőségével. Megpróbáltam megállítani. Eléálltam, és könyörögtem neki, hogy ne hagyja el a házat. Könyörögtem: komolyan, legalább miattunk ne menj el… De elment. És ez lett a vége. Ez ébresztő ez mindenki számára… Fantasztikus ember volt, csodálatos apa és nagyszerű férj. És most nem élheti meg, ahogy Kenadee fenő, mert úgy döntött, hogy iszik, és utána motorra ült. Ti soha ne tegyetek ilyet. Gondolkodjatok, mielőtt bármi hülyeséget csináltok, és kérlek titeket, hogy tanuljatok ebből az egészből!”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr994886512

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum