RockStation

Munkatársakat keres a RockStation!

2013. január 28. - sunthatneversets

RS02_08_A1.png

A RockStation munkatársakat keres, akik az oldal tartalmi színvonalának további emelésében részt tudnak venni kritikai írásokkal, ismertetőkkel, koncertbeszámolókkal, interjúkkal és minden mással, ami beilleszthető ide. Ha kedvet érzel az íráshoz, van némi szabadidőd, sok zenét hallgatsz és lelkesedsz a színvonalas rock- és metál zenékért most csatlakozhatsz hozzánk! Részletek a hajtás után!

Szóval lehetsz profi vagy amatőr újságíró, fiú vagy lány, tök mindegy: egy referenciaírás beküldésével most bárki jelentkezhet! Február 28-ig egy rövid bemutatkozás kíséretében az alábbi lemezek valamelyikének recenzióját küldd el az rsszerk@rockstation.hu e-mail címre:  

GOJIRA - L'Enfant Sauvage
PRONG - Carved Into Stone
THE CULT - Choice Of Weapon
MESHUGGAH - Koloss
BETWEEN THE BURIED AND ME - The Parallax II: Future Sequence
NEUROSIS - Honor Found in Decay
DEFTONES - Koi No Yokan
DEVIN TOWNSEND PROJECT - Epicloud
ACCEPT - Stalingrad
PARKWAY DRIVE - Atlas

A jelentkezésnél az írás minősége mellett előny az interjúképes angol tudás. Fizu nincs. Befigyelhetnek azonban promo CD-k, tiszteletjegyek, interjú lehetőségek, szóval minden jó, amiről egy rokker álmodik.

Ha érdekel a lehetőség, a fenti szerkesztőségi email címekre várjuk a jelentkezésed!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr785049871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum