RockStation

Veréb Fesztivál – Az utolsó felvonás

2013. május 14. - sunthatneversets

Verébhird.jpg

„Egyszer minden véget ér". Régi közhely, amely most már a Veréb fesztiválra is igaz. Július 13-án utolsó alkalommal kerül megrendezésre a csornai könnyűzenei fesztivál. Az elmúlt nyolc év alatt a fesztivál országos ismertségre tett szert, a hazai zenei élvonal számos zenekara adott koncertet.  A rengeteg szép emlék és sikeres szervezés után idén nyáron azonban lezárul a Veréb fesztivál története.

A bizonytalan helyszín, a szponzorok hiánya, a szigorodó jogszabályok kiszolgáltatottá tették a szervezőcsapatot, akiknek időközben megváltoztak életcéljaik. A Szorgos Hangya Egyesület szeretne köszönetet mondani mindazoknak, akik az elmúlt években hozzájárultak a rendezvénysorozat sikeréhez.

A záró rendezvény programja és részletei: www.verebfeszt.hu / www.facebook.com/verebfesztival

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr655299315

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum