RockStation

Tomboló vihar-rock a Pannónia Fesztivál 2. napján

2013. május 19. - sunthatneversets

4_Foto_Sandor_Peter__325_Studios.jpg

A nyitónap pörgése után pénteken tovább folytatódtak az eszméletlen koncertek a 7. Pannónia Fesztiválon. Szántódpuszta területe dübörgött a basszustól. A Supernem, az Ocho Macho, Kowalskyék, az Akkezdet Phiai, a Magidom és még sokan mások szolgáltatták a minőségi buli-alapot, de kétségtelenül a Rudimental koncertje volt az est fénypontja.

A britek belépőjét az időjárás is megalapozta, ugyanis 20:00-tól hatalmas vihar söpört át a Balaton fölött, ami nagyjából 22:30-ra ült el, így még azok is kényelmesen vissza tudtak érni a 23:00-kor kezdődő koncertre, akik az eső elől szilárdabb falú szálláshelyre menekültek. Meg is érte visszajönniük, hiszen a drum’n’bass kvartett óriási bulit csinált, és valljuk be, nem mindegy, milyen zenére dagasztjuk a sarat! Persze nemcsak a Nagyszínpad vonzotta a közönséget: a Rockélet sátorban is rengetegen rázták a hajukat, a Zipz Shoesban is jelentős tömeg verbuválódott, a Zeneszöveg.hu emelvényéről fürtökben lógtak az emberek, és a Hóóórukk Hüttében bemutatkozó zenekarok sem panaszkodhattak a hallgatóság hiányára. A fergeteges vihar utáni buli méltó levezetője volt a PASO, akik egészen hajnalig táncoltatták a zseniális közönséget.

Nemcsak kitartásukról híresek a Pannónián fesztiválozók, hogy sáron-tócsán át is visszaözönlenek a színpadokhoz, akár mankóval vagy tolószékkel is átverekszik magukat a bejáratnál folyamatosan hömpölygő tömegen, de rendkívül kreatívak is: zsiráfjelmezben, felfújható zsiráffal, zsiráfos pólóban ugráltak tömött sorokban a helyszínek között pedig egyesek motoros rolleren száguldottak. A dzsungelmotívumok mellett a jelen esetben hasznos és divatos gumicsizmák is előkerültek, bár ezekre a továbbiakban várhatóan nem lesz szükség, ugyanis a hétvégére a meteorológia szerint megérkezik a nyár!

3_Foto_Sandor_Peter__325_Studios.jpg

A 3. napon olyan kiválóságok folytatják majd a megkezdett őrületet, mint az Intim Torna Illegál, a Punnany Massif, a Mary Popkids, Maszkura és a Tücsökraj, vagy a szegedi közönségkedvenc SKAtch. Külföldi sztárfellépőként pedig jön a Foreign Beggars! Már ez a néhány név is önmagáért beszél, úgyhogy aki még nem határozta volna el magát, hogy a hétvégét Szántódpusztán tölti, az nagyon gyorsan csomagoljon össze, mert ilyen olcsón ennyi fergeteges zenekart sehol máshol nem talál!

FOTÓK: SÁNDOR PÉTER

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr265306368

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum