RockStation

Megjelent a Gamma Baby debütáló EP-je

PREMIER!!!

2016. május 01. - sunthatneversets

img_2562_copy.jpg

Megjelent a fővárosi Gamma Baby zenekar debütáló EP-je. A formáció igen friss, eddig 3 koncert van a hátuk mögött. A zenekar dobosa, Kóbori Dávid és gitárosa, Kendy Attila a felvidéki Királyhelmecről, a banda énekes-basszusgitárosa, Lányi-Kovács Márton pedig Pécsről tették át székhelyüket Budapestre hogy a zenekart gőzerővel tudják pörgetni. A bemutatkozó anyagon 4 tétel található. Amolyan funkys, rockos, alteros, bluesos vonalon mozgó klasszikus rock dalokról van szó. Az EP szabadon letölthető a banda facebook oldalán keresztül, illetve meghallgatható a YouTube csatornájukon.

A teljes EP megrendelhető digitális formában a gammababyband@gmail.com címen teljes ingyen! Viszont ha támogatni szeretnéd a munkánkat akkor fizikai formában megrendelhető az EP szintén a gammababyband@gmail.com címen 1000 forint + postaköltségért!

Legközelebb a következő helyeken lehet megnézni a zenekart élőben.

2016 Május 20 (péntek) - KVLT, Budapest
2016 Május 28 (szombat) - Görzenál, Budapest
2016 Július 30 (szombat) - Borgödör, Érd

További információkért látogass el a Gamma Baby facebook oldalára

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr688676990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum