RockStation

Két év kihagyást követően visszatér a Veréb fesztivál!

2016. július 18. - sunthatneversets

vereb_2016.jpg

Július utolsó hétvégéjén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a nagy múltú könnyűzenei fesztivál. A visszatéréssel bővül a zenei repertoár is, színpadra lép a Csík zenekar, az Intim Torna Illegál, a FISH!, a Kistehén, az Alvin és a mókusok, a Bagossy Brothers Company, a Dorothy, a New Level Empire, a Babel, a Rózsaszín Pittbull és még sokan mások. A koncertek utáni hangulatról Dj Palotai és Sikztah gondoskodik.

A korábbi évekhez hasonlóan a Csornai Termálfürdő és Camping szolgál majd a rendezvény helyszínéül. Érdemes fürdőruhát is pakolni, mivel az idei évben minden fesztiválozó díjmentesen léphet a fürdő területére. A zenei programok mellet számos sport és ügyességi játékot is rendeznek, így egész napos elfoglaltságot biztosítva a résztvevőknek. Elővételes jegyek július 20-ig kaphatók.

További hasznos információk:
www.verebfeszt.hu
www.facebook.com/verebfesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr988897502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum