RockStation

Na, de ki a Ghost új basszusgitárosa?

Szinte biztosan egy nő

2016. szeptember 18. - sunthatneversets

seanghostroch2_638.jpg

Azt, hogy a svéd Ghost tagjai igazából kicsodák egyszer talán megtudjuk. Papa Emeritus személyét illetően olyan nagy kérdőjelek nincsenek, hiszen minden évben jön a leleplező cikk, hogy bizony a banda élén Tobias Forge áll, viszont a Nameless Ghoulokról gyakorlatilag semmilyen információnk nincs. Eddig! 

Merthogy a csapat most indult amerikai turnéján új basszusgitáros játszik a csapat soraiban soraiban, és a felvételek alapján szinte biztosan állítható, hogy a zenész nő. Innentől aztán beindult a találgatások egész sora. Több, különböző forrás is Sean Yseultot, a White Zombie egykori basszusgitárosát sejti a maszk mögött. Míg mások a szerint viszont inkább Linnéa Olssonról, a The Oath és a Grave Pleasures korábbi muzsikusáról van szó.

Az előbbi pletyka alapja az alábbi tavaly ősszel Tommy Victor a Prong főnöke által posztolt kép a backstageből. A hölgy Sean Yseult, mögötte a félmeztelen fiatalember pedig Tobias Forge.

tommyvictorghostunmasked.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8211718077

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Savafan 2016.09.18. 09:08:57

A pesti koncerten ha minden igaz, az egyik gitárosnak a kézfején volt egy tetoválás. Furcsa, hogy az alapján sem derítette ki senki, hogy ki lehet ő. A mozgásból és az alakból ítélve, tényleg csajszi a basszeros.

NZperX 2016.09.19. 07:21:53

A zene alapján valamennyien 12 év körüli gyerekek lehetnek.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum