RockStation

Max Cavalera szerint "nagyszerű" lenne egy Sepultura reunion

2016. december 16. - theshattered

0max_igorcavalera_roots2016_17_eredmeny.jpgA legendás Roots albumot nemrég nálunk is megturnéztató Max Cavalera nem zárkózna el annak a lehetőségétől, hogy egyszer még egyben láthassuk a Sepultura klasszikus érájának felállását, habár tudja, hogy ez ebben az életben már nem igazán fog megtörténni. Elmondása szerint az Iggorral való összeállása egyébként is tekinthető inkább újraegyesülésnek, mint az egykori négyes esetleges összeölelkezése, de beszéljen inkább Maxi papa.

A görög Metalpaths TV-nek adott, lentebb is látható interjújában ezt mondta a témával kapcsolatban: "Igen, ha rendesen megcsinálnánk, nagyszerű lenne, de jelen állás szerint nem igazán van szükségem rá, mert ahogy ez a turné is megmutatja, a rajongókat nem igazán érdekli, hogy mind a négyen ott vagyunk-e. Úgy értem, hogy... Engem és Iggort akarnak látni. A legtöbben csak ezt akarják. Szóval szerintem EZ az újraegyesülés, legalábbis ahogy én is és rengeteg rajongó is így gondoljuk. De tudod, ha egyszer eljönne a nap, hogy Andreas megcsörgessen... Nem hiszem, hogy ez meg fog történni, mert ismerem őt (nevet). De ha mégis, akkor igen, akkor rendesen odacsapnánk a turnéval."

A közösségi adakozásból magyar nyelven is megjelent Max Cavelera életrajzi könyvről ITT olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1112051333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Slepy 2016.12.16. 16:55:57

Vajna papa inkább ilyen Metalpaths TV-t hozzon létre. Hagyja a πcsába a kiwi, csili, isaura, meg tudja a tököm milyen TV-it.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum