RockStation

Így látják a csökkenő eladási számokat a Suicide Silencenél

2017. március 13. - theshattered

suicide-silence-2016-1024x736.jpgAki követi a Rockstationt, az tudja, hogy a Suicide Silence gondolt egy merészet és megjelentetett egy, az eddigiektől gyökeresen eltérő, egyébként szimplán csak a zenekar nevét viselő albumot. Nyilván a deathcore elemek háttérbe szorítása, valamint a tiszta ének nagymértékű bevonása a rajongóknál is kiverte a biztosítékot, melynek köszönhetően a lemezeladások az előző albumhoz (és elődeihez) képest mintegy 70 százalékos visszaesést könyvelhettek el a megjelenést követő héten. De lássuk, mit is gondol erről a zenekar énekese, Eddie Hermida.

"Úgy tűnik, hogy minden a darabjaira hullik szét, de pont emiatt érzem magam erősebbnek, emiatt fogom még inkább nyomni. Hogy egy jobb zenész lehessek. Minden, ami történik, okkal történik és nem is lehetnék elégedettebb, már ami a jelenlegi helyzetet illeti.

Ez az az anyag, amit mindig is meg akartunk írni a zenekarral. A múlt minden egyes pillanata ehhez a perchez vezetett. Arra születtem, hogy megírjam ezt a lemezt. Arra születtem, hogy pontosan ilyen legyen a hangom, mint ezen a lemezen. Arra születtem, hogy megkapjam ezeket a kritikákat. Arra születtem, hogy tanuljak és bölcsebb legyek ennek a lemeznek a tapasztalataiból.


Ez az album tökéletesen megmutatja, hogy miközben ellentmondasz az elvárásoknak is az kell legyél, aki lenni akarsz, még ha az fel is morzsolhat belülről. Emiatt még akár azt is érezhetnéd, hogy nem érsz semmit. Még ha el is adsz 16000 lemezt és 13. leszel a Billboard 200-on is érezheted magad üresnek, ha nem a szívedet követed eközben."

A csapat egyébként június 15-én az A38-ra is ellátogat, a koncert hivatalos Facebook eseményét ITT találjátok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr912332619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum