RockStation

Halhatatlan szadista egy és kettő - Ratlord bemutatkozólemezisten

2017. június 01. - csubeszshuriken

14089066_1748821748691090_9056125434264333320_n.jpgVagyis csak debütáló kislemezisten, ha pontosak akarunk lenni a Ratlord ötszámos self / titled anyagát illetően. Amivel a düsseldorfi death metal ötös hozakodott elő néhány héttel ezelőtt. Belépőjükkel pedig úgy tűnik, azonnal a legcudarabb formájukat sikerült hozniuk, mert az minden percével rávágta az ajtót az ottfelejtett kisujjunkra. Kombinálva a masszív death metál témákat az elvadult előember hardcore ösztönösségével.

Minek mesteri kivitelezésére már volt példa német földön, hiszen néhány várossal odébb Brémában az olyan bandák, mint a Mörser, az Acme vagy a Systral már letették a két műfaj ötvözésének bármikor feltéphető, állat alapjait a kilencvenes évek végén. Hogy azonban ne csak évtizedes analógiák kerüljenek elő, valami ilyesmit csinált tavaly a német nénikével a frontján nyomuló Venom Prison is. Zsigeri és otromba. Bunkós bot és koponyacsont. Immortal Sadist I és II. A hangzás nehéz, mint lélegezni súlyokkal a melleden. Botrányparaszt sodródásban. Horzsol, mint a kurva élet. A teljes egészében meghallgatható és persze megvásárolható lemez, a bandcamp okosságnak köszönhetően. Ez elé viszont, mivel hogy készült a Ratlord videóját is illesztettük. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5812556727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum