RockStation

Az égbekiáltó ellenétek filmzenéje - Space Cadaver videó és lemez

2017. szeptember 02. - csubeszshuriken

18557515_1122477667897988_3736170613476082081_n.jpgNew Orleans metál színterének újabb sárba ragadó gyöngyszeme jobb nevet nem is választhatott volna magának. A Space Cadaver zenekarnév ugyanis tökéletesen fedi azt, ami a trió eddig megírt dalaira a leginkább jellemző. A legelsők erejével mutat a végtelenbe. A végtelen pedig sötét és halálos. A világmindenségben meghúzódó otromba ellentétek filmjének írtak zenét.

Törmelékeken taposó sludge és patinás poszt-metál. Jellegzetes dalokkal, amik mindig a mélyben horgonyoznak John Baleine érzékenyen rezonáló riffjei és dacos ellenszegülésben megforrt szövegei, lesújtó ugatásba váltó hangja nyomán. Amit lüktető ritmusszekció korbácsol fel. Egy két éve megjelent kislemezen csakúgy, mint most az első nyolc számos komolyabb terjedelemnél. Amihez három évig írta eltökélten a dalokat a zenekar. Az eredmény pedig mondhatjuk, hogy egyedülállóra sikerült. Méltó a cucc simán New Orleans város metál hagyományainak erejéhez. Ahogy a Clock Hoarder című számhoz elkészült videó is pöpec. Alatta pedig ott lesz a saját néven kiadott album is, ami nagyjából egy hónapja jelent meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr5012797746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum