RockStation

November 25-én érkezik a Pearls of Long Loved Years debütáló lemeze

2018. november 10. - sunthatneversets

pearls_of.jpg

A hazai grunge emblematikus zenésze, Polonkai Tamás (Polly Is Dead, Bálnalovas, Napok Romjai) új zenekara a Pearls of Long Loved Years november végén, egészen pontosan 25-én jelenteti meg debütlemezét The 47th Parallel North címmel. Tamás mellett Mészáros-Komáromy Dénes (Slowmesh, Bálnalovas), Kleinheincz Zoltán (Doomsday Funk, Bálnalovas) és Pap Dávid “Page” (Dereng, Doomsday Funk, Grand Mexican Warlock) zenél és Rise címmel új dalt is tudunk mutatni tőlük.

Az album a Polly Is Dead megalakulásának 25. évfordulóján jelenik meg. A felvételek és a keverés a volt Polly Is Dead zenész Sohajda Péter nevéhez fűződik és a Grungery égisze alatt jelenik meg. A megjelenés napján a fontosabb digitális felületeken (iTunes, Spotify, Deezer) meghallgatható lesz az anyag, a digipak kiadású CD-re pedig már most előrendelés adható le a polly.grungery kukac gmail.com email címre.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7714363411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum