RockStation

Ilyen volt az X-akták sztárjának koncertje a MoM Sportban

KÉPGALÉRIA!

2019. február 12. - sunthatneversets

Amikor David Duchovny nevét meghalljuk mindenkinek a kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, az X-akták, Fox Mulder ügynöke, a Californication Hank Moodyja és számos sorozat, sikerfilm főszereplője jut eszünkbe. Ezúttal nem a filmvásznon, és nem a képernyők előtt élvezhettük játékát, hanem tanúi lehetünk muzikalitásának is. Az alternatív rock együttes énekeseként szinte fénysebességgel robbant be anno a zenei életbe, és hamar elnyerte a kritikusok, közönség elismerését és rajongását. Tegnap 2019-es koncertturnéjának keretében először Budapesten lépett fel a hollywoody-i sztár és bandája a MoM Sportban. /Fotók: Réti Zsolt/

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7814621658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Béla61 2019.02.13. 18:58:47

Azért volt közönség is? Magam részéről először azt hittem vicc az egész. Aztán a sok plakátot látva elhittem. De jegyet azért nem veszek DD-ra.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum