RockStation

Készül a King's X új nagylemeze

2019. március 04. - theshattered

kingsx_2018.jpgÁprilis közepe környékén tervezi a legújabb lemezének, a 2008-as XV utódjának felvételeit a King's X. A várhatóan az év vége felé megjelenő albumra még mindig íródnak a potenciális tételek, Doug Pinnick szerint, már nagyjából harminc olyan daluk van, amiből majd tudnak mazsolázni a friss anyagra.

Még 2016-ban ezt mondta Pinnick a készülőben lévő termésről: "Nagyon sok dalból tudunk válogatni a koncertjeinkre, valószínűleg ezért nem csináltunk lemez már nagyon régen. Bizonyos értelemben most már minden nyulat kihúztunk a kalapból. Mindezideáig szem előtt maradtunk a rajongóink és az úgymond külső emberek számára is, holott sosem volt igazán nagy slágerünk. Azt hiszem, nem feleltünk meg egy bizonyos ízlésnek, azért maradtunk inkább a színfalak mögött."

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8514666947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum