RockStation

John Garcia And The Band Of Gold - I (Napalm Records, 2019)

A bagzó macska újra támad

2019. január 13. - KoaX

johngarciandthebandofgolddebut.jpg

Ismét itt van ez a Garcia nevű csávó és nem hagy minket nyugodni. Újra erőlteti a torkunkon ezt a stoner baromságot, amiből már amúgy is rogyásig vagyunk. Mi pedig vagyunk olyan barmok, hogy fogjuk a legújabb John Garcia And The Band Of Gold címet viselő anyagot és berakjuk meghallgatni.

Tovább

Újabb dalt adott ki az újra megjelenő lemezéről a Torque

torqueband1996photonov2018_638.jpgTalán már hallottatok róla, hogy újra megjelenik az ex-Machine Heades Phil Demmel-vezette Torque első és egyetlen, eredetileg 1996-ban megjelent nagylemeze. Az újrakevert, négy bónusz dallal is megtámogatott album CD, vinyl és digitális formában is elérhető lesz jövő hét péntektől, de hogy tudja az is, hogy mire számítson, aki eddig nem ismerte volna a csapatot, az eddig kiadott Forgotten és az Anger Mine mellé most az Againt is bedobták egy egyszerűbb videó társaságában.

Tovább

Hallgass meg egy rakat Rammstein-demót!

rammstein_2017.jpgMielőtt még belelkesednétek, nem, nem az új albumról való demók lesznek a lenti játszási listában, így arra ne is számítsatok! A Feurrader nevű Youtube-felhasználó nagy gondossággal gyűjti az idén új nagylemezt kiadó hatos slágereinek kezdetleges verzióit, melyeket össze is rakta az érdeklődőknek egy sorba. Ennek köszönhetően egyebek mellett olyan tételek korai verzióit fülelhetitek meg, mint a Pussy, a Benzin, a Rosenrot, vagy éppen a Wollt Ihr Das Bett In Flamen Sehen. Rajongóknak kötelező darabok!

Tovább

When Legends Rise - Új videó a Godsmacktől

godsmack_2018.jpg

Új videóval jelentkezett tavaly megjelent When Legend Rise című albumának címadó dalára a március 28-án teltház előtt Budapesten koncertező Godsmack. A videó az NFL rájátszáshétvégére időzítve jelent meg, benne pedig az NFL-történelem érdekes pillanatai és a New England Patriots Super Bowl győzelme is felvillannak.

Tovább

A separate peace címen új dalt adott ki a Zoli Band

zb2018.jpgKiadta a következő albumelőzetesét az Ignite-torok Téglás Zoli vezette Zoli Band. Az április 20-án Budapesten, 25-én pedig Debrecenben is fellépő, de egyébként egy teljes Európa-turnéra induló, amúgy csakis ismert neveket és arcokat magába foglaló csapat most az A Separate Peace című dalt adta át nekünk, a lemez, amit már most tudunk, hogy cafatosra fogunk hallgatni, pedig hamarosan érkezik Death Or Liberty címen.

Tovább

Új lemezre készül a The Who

thewho.jpgMasszív tervekkel vág neki a 2019-es évnek a már ötvenöt éves múltra visszatekintő The Who. A csapat egyrészt készül, hogy megjelentesse a 2006-os Endless Wire utódját (így harminchét év alatt már a második album lenne a legendáktól), de egy szimfonikus turnét is kilátásba helyezett a Townshend / Daltrey duó, melyen a most félévszázados Tommy albumot akarják feleleveníteni.

Tovább

Over It All - Lamb Of God, Animals As Leaders, Sworn Enemy tagokból álló projekt a láthatáron

overitall.jpgÖsszedobja a közösbe a tudását a Lamb Of God énekese, Randy Blythe, az Animals As Leaders gitárosa, Javier Reyes, a Sworn Enemy gitárosa Lorenzo Antonucci, valamint a 33 & West ügynökség alapítója JJ Casseiere és a Mediaskare Records alapítója, Baron Bodnar. Mindennek az eredménye egy közös zenekar, az Over It All, melynek ha már az anyazenekarok nevei alapján próbálnánk összerakni a stílusát is nehéz lenne. Sajnos egyelőre saját bemutatható daluk nincs, de két fotót már közzétettek, csak hogy érezzük a vihar előtti szelet.

Tovább

Új dalt adott ki a friss nagylemezéről a Born Of Osiris

bornofosirisbandnov2018-638.jpgEgy elég komoly kisfilmet készített a The Simulation című albumának Cycles Of Tragedy című dalára a Born Of Osiris. A tegnap megjelent nagylemezt természetesen az új igényeknek megfelelően teljes egészében is meghallgathatóvá tette a Sumerian Records, így a videó alatt, ha meglenne a kedvetek hozzá és még nem hallottátok volna, a fullos anyag is csekkolható.

Tovább

Witan - Új dalt adott ki a Soilwork

soilwork2018.jpegFriss nótát és videót adott ki a svéd Soilwork. A január 25-én az Amorphis és a Nailed To Obscurity társaságában teltházas koncertet adó, a Verklighteten képében a tegnapi napon friss nagylemezzel jelentkezett ötös a Witant szemelte ki klipes nótának, melyben egyfajta elborult "nótatévés" életérzést próbálnak visszaadni.

Tovább

Jimmy Kimmelnél járt a Disturbed

disturbed_2018.jpgKét dalt is eljátszott a nyilvánvalóan a gitárzenét is igen kedvelő Jimmy Kimmelnél a Disturbed. A csapat az Evolution nagylemez két tételét, az Are You Readyt és az A Reason To Fightot kapta elő az ottani nagyközönségnek, ezeknek a felvételei lentebb tekinthetők meg. Nem elfelejteni, hogy a nu metal veteránok június 25-én a karrierjük során először Budapestre is ellátogatnak, a helyszín a Budapest Park lesz.

Tovább

Ilyen a Tony Iommival készült Candlemass-dal

candlemass-2018.jpgKiadta a Door To Doom nagylemez következő előzetes tételét a Candlemass. Az ismét a csapat első albumán, az Epicus Doomicus Metallicus nagylemezen éneklő Johan Längqvisttal dolgozó doom-legendák most az Astorolus - The Great Octopust tette elérhetővé, melyben nem kisebb névnek játéka hallható, mint a Black Sabbath volt főnökének, Tony Iomminak. A The Door To Doom február 22-én fog teljes valójában megjelenni.

Tovább

Akiket szeretünk, szeretik azokat, akiket szintén szeretünk vol 1.

A The Misfits öröksége

misfits-band-759x500.jpg

1986 - '87 tájékán, mikor megszerettem úgy istenigazából a Metallicát, feltűnt, hogy James Hetfielden mindig Misfits póló virít. Mivel maguk a Misfits feldolgozások remekül simultak a banda egyéb dalaiba, és annak idején másolt kazetták jutottak osztályrészül, így kis időbe telt, amíg rájöttem, hogy a Last Caress vagy a Die, die my darling bizony Misfits, és nem 'talicska.

Tovább

In Vain - Újabb dalt adott ki a Resistről a Within Temptation

0withinteptation2018_05_eredmeny.jpgA február 1-én megjelenő Resist már rendesen meg lesz támogatva, mire a boltokba kerül. Egyrészt már több dal is elérhetővé vált már róla, másrészt pedig egy egész turnét szerveztek rá úgy, holott még messze nem volt a megjelenés. Ez utóbbi Budapestet is érintette december elején, viszont itt még nem lehetett hallani az In Vaint, amely egy dalszöveges videóval lett gazdagabb a mai napon.

Tovább

Ez a koncert méltó befejezés volt, minden más visszalépés volna

Interjú Holdampf Gáborral a Mood énekesével

0mood2019_12_eredmeny.jpg2001. december 14-e óta – ekkor adta tényleges karrierjének utolsó koncertjét a Mood, nem kevés idő telt el. Január első péntekjén azonban, több, mint 18 év után ismét összeálltak egy utolsó koncertre. A hazai doom színtér vitathatatlanul klasszikus zenekarának énekesével Holdampf Gáborral beszélgettünk, már ennek a jól sikerült utolsó koncertnek a fényében.

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum