RockStation

Megfér egymás mellett a pop a rock és az alternatív zene

Bemutatkozik a PinkMist zenekar

2020. január 22. - sunthatneversets

dsc08555-01.png

A mosonmagyaróvári PinkMist zenekar 2017 óta űzi az "ipart". A pop a rock és az alternatív zene elemeit vegyítő ötös jelenleg új EP-n dolgozik.

"Mi vagyunk a PinkMist zenekar! 2017 óta zenélünk együtt ebben a felállásban. Tagjaink mind különböző zenei világból érkeztek, ami a dalainkon is éreződik úgy, hogy a keményebb stílus keveredik a modernebb popos hangzással. A szövegek sokszor szarkasztikusak, néha érzelmesek, de sosem közhelyesek. Igyekszünk megmutatni hogy a kis boszorkánykonyhánkba kikeverve milyen jól megfér egymás mellett a pop a rock és az alternatív zene" - mondja el a zenekar magáról

Hogy az elmondottak a valóságban milyen hangképben öltenek testet, arra álljanak itt példaként az Újra Élek és a Hétvége című dalok és a hozzájuk készült videók.

Bandcamp / Facebook / Instagram / Soundcloud

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3715420408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum