RockStation

Őszinte és barátságos Rotten Sound koncert volt a Dürerben

2020. január 26. - csigaur

rotten_sound-008_mg_2523.jpg

Már nem nagyon emlékszem, de talán egy pozsonyi koncert eseményében olvastam, hogy elmarad a koncert, mert aznap Magyarországon játszik majd a banda, módosul minden. Mondom mi a bré?! Hivatalos bejelentés sehol, aztán egyszer csak robbantott a Tukker Booking. Jön hozzánk a Rotten Sound! Nagy királyság, egy hónap alatt kétszer látni majd a zenekart. Tökéletes bemelegítés lesz a Campaign for Musical Destruction bécsi állomásának.


Ahogy azt egy Facebookos posztból sejteni lehetett, valami gubanc van a Rotten Sound háza táján. Ugyanis basszusgitáros nélkül, trióként indultak el erre a pár állomásos turnéra. Az okokat nem lehet tudni, Keijo is csak annyit közölt, hogy személyes okok miatt van ez így, de aggodalomra semmi ok! Oké, ha azt mondja, akkor mi el hisszük. A koncerten nem győzött hálálkodni a lelkes publikumnak. Amúgy nekünk szerencsénk volt, Kassán már el is maradt a koncert…..

Ez volt az ötödik alkalom, hogy láthattam a Rotten Soundot, így van viszonyítási alapom. Azt hittem, hogy a 2012-es Grind Over Europe turnés koncertet nem fogják überelni sosem, de tévedtem. Ez a mostani annyira pozitív és közvetlen volt, hogy iszonyat.
A közönség már az első perctől heves bólogatásba kezdett és szép lassan megindult a mozgolódás is, ahogy egymásra talált a banda és a jelenlévő műértő publikum. Gondolok itt arra, amikor két dal közötti szünetben, annyit hallasz, hogy;

ez igen baszd meg, ezt így kell csinálni!”.

Valóban, ezt így kell. Totál felcsavarva minden a maximumra, aztán hadd szóljon! Szólt is, a fejemet letépte. Ahogy fentebb is említettem, volt hálálkodás bőven, szerda van, másnap mindenkinek munka/iskola, de itt vagyunk, szeretjük egymást. Nem számít, hogy hányan vagyunk - ha odatesszük magunkat mi is -, mert akkor működni fog a kémia. Működött is.

Ez volt az első koncertem 2020-ban, úgy érzem, hogy ha ilyen a kezdés, akkor egy tökéletes évnek nézek elébe. Alig várom azt a februári keddet, hogy olyan zenekarok mellett lássam a Rotten Soundot, mint a Misery Index, az EyeHateGod és #avilaglegjobbzenekaraanapalmdeath. Köszi Tukker Booking, egy élmény volt!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1315428834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum