RockStation

Kukkants bele a Kreator online-Wacken koncertjébe!

2020. szeptember 08. - theshattered

0kreator2018_01_eredmeny_eredmeny.jpgA Wacken szervezői nagyot villantottak, amikor úgy döntöttek, hogy az elmaradó fesztivál helyett egy online show-sorozattal próbálják kárpótolni a kényszerű helyzetből hoppon maradt rajongókat. A maximálisan tisztelendő húzást ráadásul nem kicsit látványos fellépésekkel egészítették ki, ha már lúd, ne csak a nyak, a szem is kapjon - tartja ugye az ősi apacs mondás. Erre a Kreator fellépéséből kiollózott bő negyed órányi részlet sem kíván rácáfolni, a három, mindenki számára jól ismert dal a play gombra könyöklés után már indul is!

00:00 Violent Revolution
05:34 Hordes Of Chaos
10:56 Enemy Of God

A többi hasonló koncert és egyéb háttérinfókkal tarkított kisfilmek az alábbi lejátszási listában vannak csokorba szedve:

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6616194214

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum