RockStation

BOLDOG KARÁCSONYT!

2020. december 24. - rockstation

rs_2020xmas_3.jpg

2020 elején - látva a koncertnaptárat - nagy tervekkel indultunk neki az esztendőnek, hogy aztán jóideig a norvég Kvelertak március 10-én, a Dürer Kertben (ami azóta abban a formában már nincs is) adott koncertjén kelljen nosztalgiázni és ezen még a nyári, kora őszi 500 fős limit se igen segített.

A fentiekből is jól kiolvasható, hogy mennyire gyalázatosan rossz év volt ez a 2020-as. A Covid alávágott az egész zenei iparágnak, jelen pillanatban még az is kétséges, hogyan lehet ebből egyáltalán felállni. Talán a cikk borítóképének is a tavalyit kellene használnunk, igazán szemléletesen mutatná milyen évünk volt.

metal_xmas_2017_2.jpg

A vírushelyzet a mi munkánkra is hatással volt, sokkal kevésbé tudtuk változatos tartalommal megtölteni az oldalt, a karanténvideók egy idő után már a könyökünkön jöttek ki és sajnos legendás zenészek sorától is búcsút kellett vennünk idén. Ahogy azonban mondani szokták: új év, új remények. Még ha ennek az új évnek az eső fele várhatóan hasonlóan ingerszegény lesz, mint a 2020-as esztendő.

Olvasóinknak, partnereinknek Békés Karácsonyi Ünnepeket és egy sokkal Boldogabb új Évet kívánunk! Ahogy mondani szoktuk: Béke, Szeretet, Metál

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9416355616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum