RockStation

Effektus - Új videóval jelentkezett a Felleng!

2020. december 30. - theshattered

_mg_8405.jpgFriss filmet készített a nálunk bemutatott nagylemezének záródalához a Felleng. A feelinges, saját szavaik szerint a világvége előtti utolsó házibuli koncepciót felöltő lemezen figyelő Effectus klipje az alábbi, hozzá némi adalékinfó is jár a csapattól!

Az Effectus a “Viszi a szél” című nagylemezünk utolsó dala.

A dal szorosan illeszkedik albumon átívelő koncepcióba, ez a “világvége előtti utolsó házibuli” lezárása, amikor már elkerülhetetlen a világvége, elkezdődött az apokalipszis, már az égbolt is lángol és egyértelművé́ válik, hogy eljött a vég.

Maga az Effectus két szálon halad, az egyiken egy külső̋ felismerés, a világvége eljötte, és leírása, a másikon egy belső̋ számadás, és értékelés zajlik, hogyan éltük az életünket, és mik a fontos dolgok az életben. Szerintünk a jelenlegi helyzetben, pláne évvégén egy aktuális érzés lehet mindenki számára.

A hozzá készült klippel is ezt akartuk megjeleníteni, (a világvégét azért inkább kihagytuk...), az egyik szálon élőben játszunk az év egyik utolsó́ próbáján, a másikon pedig az év történéseit, és “kihagyott jeleneteit” mutatjuk meg, az első̋ fotózástól, a #Művilág forgatásán át, a stúdiózásig. A klipet basszusgitáros-énekesünk Németh Bálint készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr7916362542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum