RockStation

Megjelent a This Calling legújabb dala

2022. február 11. - sunthatneversets

tc_1.jpg

2020-ban Methods Of Protest címmel jelent meg a This Calling debütáló nagylemeze a svéd Black Star Foundation segítségével. Nem is kellett olyan sokat várni, máris érkezik egy vadonatúj dal a kettes számú nagylemezről, amit a tervek szerint 2022 tavaszán szeretne kihozni a csapat.

A vadiúj single címe The Last Dance, és a dal, illetve a teljes új lemez legnagyobb meglepetése a 2 új állandó hölgy tag, Pettenkoffer Zsófi és Vida Írisz Minami bemutatkozása, akik a tervek szerint élőben is szállítják majd a háttérvokálokat. A csapat így 7 fősre duzzadt. Bödecs András (The Idoru, Poison Alley), Fellegi Ádám (Bridge To Solace, In Lak’ech), Herczeg László (Magma Rise) mellé az első lemez óta csatlakozott Szirota Márió dobon (ex-Alvin és a Mókusok, On Graves), illetve Pap Attila basszusgitáron (Poison Alley, Svnseas, Patikadomb, Soulwave),akik nemcsak az új dalok megírásában működtek közre, de már a lemezen is az ő kezük munkája hallható. A lányok a stúdiófelvételeknél debütáltak, és teljesen új ajtókat nyitottak meg a zenekar, és a műfaj számára is.

A szövegvilágról röviden: A világ jelenlegi lelkiállapotában, erkölcsi, szellemi, spirituális, mélyrepülésében, abban az információs, és kommunikációs kakofóniában amiben élünk, talán a “káosz” szóval lehetne a legjobban leírni az irányt, amerre fénysebességgel száguldunk. A “rend”-nek nyomát sem látni az emberek szemében / szívében, vagy azokon a csatornákon, amiket (sajnos) kommunikációra használunk. Mindenki a saját igazát harsogja, nem is érdekli, ideje sincs végighallgatni egy olyan véleményt, ami egy másik irányból érkezik. Szintet lépett a megtévesztés, a tömegmanipuláció, a félelemkeltés, a személyi szabadságjogok megnyirbálásának eszközrendszere is.

"Ezzel a dallal meg sem próbálunk a régi eszközeinkkel, mondanivalónkkal reagálni mindarra a szennyre, ami elárasztja a világunkat, pusztán megpróbálunk emlékezni (mindenkit emlékeztetni) arra, hogy vannak jó dolgok is az életben. Egész egyszerűen néha hátra kell dőlni, és jól kell érezni magunkat. Mindent, és mindenkit le kell szarni. Azt hiszem ehhez sikerült egy igazi indulót írni!"

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3417394968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum