RockStation

Mese - Itt a Felleng látványos videóval kísért dala!

2022. május 16. - theshattered

bik002961643182504530.jpgEgy nagyon király, szó szerint egy mesét mondó klippel jelentkezett a Felleng. A videó a srácok friss dalára, a Mesére készült el, a Felleng-fanok tuti nem csalódnak majd! Ha nem ismernétek őket, viszont bejön a nagyon dallamos, punkos elemeket is használó rockzene, már cuppanhattok is rájuk! A csalódás kizárt! Premier következik!

"A Mese egy mindenki számára nagy eseményt mutat be, az összeköltözést. Egész életünkben írjuk saját mesénket, viszont amint megszületik akár időszakosan is az együttlakás ötlete, onnantól elindul egy közösen írt történet is. Egy teljesen új, felépítendő világ, melynek nem csak a fizikai, hanem a lelki része is egy nagyon fontos, meghatározó része a társaslétnek.

A klipet nem akartuk ebbe a nagyon földhöz ragadt irányba vinni, így arra gondoltunk, hogy legyen egy igazi sárkányos, királyfis mese, kicsit a mi szájízünkre szabva. A megvalósításért a Mazsó Animation csapatnak jár a köszönet, hiszen úgy vitték a vászonra az elképzeléseinket, hogy mi is meglepődtünk a végeredményen."

A srácok a közeljövőben két helyen is elérhetők lesznek, május 26-án Miskolcon a Kamaszfesztiválon, május 29-én pedig Budapesten, a Belvárosi fesztiválon lesznek láthatók és hallhatók. Facebook események ITT és ITT.

felleng_cover.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4717832097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum