RockStation

Itt az első előzetes a Creye új albumáról

2022. december 15. - moravsky_vrabec

creye_2022.jpg

A svéd hard rock csapat hamarosan új lemezzel jelentkezik, aminek első hírnöke a Spreading Fire című dal. Ennek alapján csupa jóra számíthatunk, ráadásul borító és dallista is van már.

A hattagú fiatal társulat változatlan felállással készítette el a III: Weightless címre keresztelt anyagot, ami - ahogy a címe is sugallja - a Creye harmadik nagylemeze lesz. A kiadói háttér szintén változatlan: a dallamos zenék erős bástyája, az olasz Frontiers Records gondozza majd. 

A III: Weightless megjelenését február 17-re tűzték ki, de az első kóstolót már most habzsolhatjuk. A Spreading Fire egy gazdagon hangszerelt, lendületesebb hard rock finomság, valahol a régi Bon Jovi nyomán. Az új dalhoz egy próbateremben zenélős videó érkezett, amit az alábbiakban meg is mutatunk. Tovább görgetve pedig a borítót és a dallistát tanulmányozhatjátok. Ha kedvet kaptál a svédek zenéjéhez, a kettes lemezt IDE kattintva vesézzük ki. 

Creye - III: Weightless dallista: 

1. Glorious
2. Air
3. One Step Away
4. The Game
5. Spreading Fire
6. Weightless
7. How Far
8. In The Shadows
9. Stay
10. Dangerous
11. Pieces

creye3lp.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3318001442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum