RockStation

Ízig-vérig szabad felfogású - Itt a Funktory első dala

2022. december 15. - sunthatneversets

funktory.jpgA Funktory zenekar 2021-ben kezdte meg működését és a „felszín alatt” több dalt el is készített instrumentálisan. A Vécsi Zoltán (Ördög/dob) által megálmodott projekt, egy ízig-vérig szabad felfogású rockzene, amelynek hangulatát funky, rock, alternatív metál és hip-hop elemekkel díszit a zenekar.

A mikrofonok mögé pedig a honi zenei élet énekeseit, illetve MC-ket kértek fel, ezzel is színesebbé téve a repertoárt és a megfelelő énekest illesztve a megfelelő dalhoz. Az eddig elkészült dalok egy részét, Horváth István „Pityesz” (FreshFabrik, Sonic Bear Punch, Vulgar Display Of Cover) énekelte fel.

2022 decemberében pedig megjelent debütáló daluk egy szöveges videó formájában „Mese” címmel! És ezzel a „mesével” elkezdődött a Funktory zenekar különleges története a hazai zenei életben. A felvételek a Flow Zone stúdióban Léhi Ákos közreműködésével zajlottak. Mixing and mastering: Vári Gábor (Miracle Sound) Zene és szöveg: Funktory, a szöveges videót Partos Bence készítette.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1318001632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum