RockStation

2022 a RockStation szemüvegén át #4

2022. december 30. - KoaX

rockstation_erosito.PNG

Volt elég negatív dolog az évben, de sok pozitív is, ahogy azt Ti is olvashattátok. Most igyekszünk kicsit előre tekinteni, hogy vajon mit tartogat nekünk a jövő! Elő a kristálygömbökkel! Nektek, tipp? Várjuk kommentben!

Mit vársz a 2023-as évtől? Bármilyen értelemben.

Rattlehead18:

A közéletet hagyjuk, a privát dolgaimmal pedig senkit sem akarok untatni, maradjunk hát a zenénél! Nagyban az új Metallica, kicsiben pedig az új Orbit Culture lemezek a leginkább várósak. Mindkettőnek be is kell futnia. Aztán néhány további kisebb-nagyobb név, akitől jövőre lemezt várok: Paradise Lost, In Flames, Omnium Gatherum, Raintime, Bad Religion, Anguish, Thy Catafalque, Slowmesh, Legion Of The Damned, King Buffalo (az idei lazázás után jövőre ismét lehetne legalább két nagylemez! Age Of Agony, Disciples Of Verity, LeBrock, Sodom és Bütcher. 

 

Vinyl_Woww:

Mióta van új(abb) Tool lemez, erre elég nehéz válaszolni…amúgy itt a józan ész térfelén vélhetően mindannyian egyre gondolunk, de nem írom le, különben nem teljesül.

 

KoaX:

A Rammstein koncerten pörgök rendesen. Nagyon szeretném őket megnézni, de valami iszonyat távoli helyről, hogy a zene mellett a vizualitásé legyen a főszerep. Nagyon bízom benne, hogy a Tool megint elér legalább a közelünkbe és akárhogyan is, de megint átélhetem ezt az élményt. A Pantera koncerttel vegyes érzelmeim vannak. Nagyon megnézném, de sokat nem várok tőle, ellenben egy Phil/Rex interjúban nagyon bízom személyesen. 

És amit a legjobban szeretnék, ha végre helyre állna minden Európában, megállna a szaros infláció, nem kellene parázni állandóan valamin, hogy éppen mi történik valahol külföldön vagy éppen nálunk. Nagyon unalmas már, hogy az agyad hátsó fertályán ott motoszkál a COVID, Háború, Válság trió.

 

Árposz:

Hogy végre megjelenik az új King Diamond lemez!!! Ezen felül reménykedek végre némi békében és stabilitásban, mert ebből a bizonytalan vírusos / háborús / válságos / időszakból már nagyon elegem van...Tudtam én már jó előre, hogy ha feloszlik a SLAYER!!! akkor felborul a világ egyensúlya és tessék, lett is baj, nem kevés.

 

Theshattered:

Mivel nyáron megházasodok, így bátran mondhatjuk, hogy egy következő szintre lép majd az életem, de nagyon-nagyon várom! Addig az előkészületek, utána az örömteli extázis fogják kitölteni a napjaimat, ez talán érthető. Más értelemben… Szolgálom tovább a RockStationt, igyekszek helytállni az élet minden területén és remélem, hosszú évek próbálkozása után végre már tudok valamit kezdeni a zenei ötleteimmel. Volna miből dolgozni. Plusz némi ingatlanpiaci összeomlás sem ártana, de az már nem rajtam múlik.

 

Ronnietoad:

Kevesebb globális szart. Lécci! Meg kevesebb helyi szart is. 

 

Moravsky_vrabec:

Azt várom, hogy úgy általánosságban tegyünk egy lépést a normális irányba is, és ne kelljen hozzászoknunk, hogy jó az úgy, ahogy most van. Várhatna még az a Mad Max világ.

 

Frogfoot:

2023? Majd meglátjuk...

 

ZooiErnő:

Pátoszosan fogalmazva: világbékét, prosperitást, az egyén védelmét a digitális és való világban, az ökoszisztéma megóvását, a gonosz emberek méltó büntetését, de tudom, hogy mindez nem kivitelezhető sem idén, sem jövőre. Látjuk honnan jöttünk, és merre tartunk, így bármit is várok - pozitív értelemben - az csak vágyálom. De ha kizárólag a magam, és családom boldogulását tekintem elsődlegesnek, akkor egy 70-80.000 dolláros Bitcoin árfolyam jól jönne, kombinálva egy 10 dolláros Cardanóval, és 100 dolláros Dot-tal. Úgy azt hiszem részben kint lennénk a vízből.

 

Magnetic Star:

Ha a világ menetét figyelem, nem vagyok éppen derűlátó. Zenei eseményekből viszont jövőre sem lesz hiány. Ha minden szerencsésen alakul, végre megvalósul a Psychotic Waltz, illetve az Avatarium - Swallow The Sun páros európai turnéja és budapesti koncertje. Az Arjen Lucassen-féle Ayreon szuperprodukció hollandiai színre vitele meg pláne kivételes esemény – nem véletlen, hogy négy előadás lesz az eredetileg egyszerinek tervezett alkalomból… –, szóval arra a hétvégére is meglesz a programom. Egyelőre ennyi van nálam napirenden, aztán hozzáadódik szép lassan a többi csemege is, ahogy az lenni szokott.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr317995110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nevem senki. 2022.12.30. 15:01:55

@Theshattered: A lagzin remélem valamilyen metal megy nem a Bunyós Pityu meg a Fásy mulatós. ;D

theshattered 2023.01.02. 07:40:10

@Nevem senki.: A vegyes násznép miatt muszáj lesz némi konszenzus, de lesznek troll húzások :P :D
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum