RockStation

RockNuggets Vol38. / Man Or Maker - Summer Gaze (2023)

Hömpölyög, húz, tényleg súlyos

2023. március 21. - KoaX

sddefault.jpg

Mostanában kevesebb kellemes anyaggal találkozom, így az ismertetők száma is csökken. De azért néha belefutok gyöngyszemekbe. A szomszédban dúló háború jelentősen lecsökkenti az ukrán előadók munkásságát, de azért vannak még olyanok, akik aktívak. Ilyen az egyszemélyes projektként működő Man Or Maker is.

Nagyon vegyes zenét ez. Keveredik benne a post/psy/stoner hatás, amire olyan ordítást pakol rá a emberünk, amit még egy black metal zenekar is megirigyelne Norvégiában. A kicsivel több, mint negyedórás anyag, összesen négy dalt tartalmaz. Beugrott itt többek között a Yawning Man hatása illetve egy adag Eyehategod is. Érdekes elegy, nem?  A Man Or Maker már a borítóval és a címével felkeltette a kíváncsiságomat. Szerencsére, nem kellett csalódnom az anyagban. A hangzása eléggé jóra sikeredet ennek az EP-nek és ígéretesnek bizonyulhat egy teljes albumon is. A zene súlyossága miatt ez a negyedóra nehezebben megy el, de nem a szó pejoratív értelmében. Hömpölyög húz, tényleg súlyos, de valahogy még is azt érzem, hogy még mindig hallgatni akarom!

45kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr9718073964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum