RockStation

Ma indul a Campus - Idén jubileumot ünnepelnek Debrecenben

2023. július 19. - BETH

campus_totalkep.jpg

Idén 15. alkalommal indul el a Campus Fesztivál, ami a jubileumi évben minden eddiginél minőségibb és izgalmasabb programválasztékkal várja a fesztiválozókat. A kiemelkedően népszerű előadókon túl önálló színpadot kap a hiphop, a rock- és metalzene, de ezen kívül is számos zenei csemege és izgalmas műfajokban utazó fiatal tehetség is helyet kap majd. A zenei kínálat mellett az egyéb művészeti ágak iránt érdeklődők sem fognak unatkozni, összesen négyszáznál is több program szerepel a kínálatban. 

A 2023. július 19-én kezdődő jubileumi rendezvény négy este páratlan nagyerdei környezetben, az ország legjobban felszerelt és legárnyékosabb fesztiválhelyszínén várja majd a látogatókat. A Campus ma már Magyarország egyik legnagyobb nyári kulturális eseménye, amelyre az indulásakor 27 ezren, tavaly összesen 116 ezren látogattak el.

A nemzetközi csillagok, Parov Stelar, ZAZ és Robin Schulz mellett a Campuson lép fel André Tanneberger - ismertebb nevén: ATB, a német DJ fenomén, aki a '90-es évek óta folyamatosan a nemzetközi elektronikus zenei szcéna elitjébe tartozik. Jön az egyik legőrültebb rapper, az észt Tommy Cash, a pszichedelikus rock, a blues és a techno atmoszféráját ötvöző angol Kerala Dust, valamint a dance-díva Minelli, aki 2021-ben a ’Rampampam’ című slágerével azonnal feliratkozott a nemzetközi dance listákra. A visszatérő hazai fesztiválkedvenceket - Tankcsapda, Majka, Bagossy Brothers Company, Halott Pénz, ByeAlex és a Slepp, 30Y, Road stb. - mindenki ismeri, az elmúlt néhány évben feltűnt új titánokra – pl. Azahriah, Carson Coma, Dzsúdló, Elefánt, Krúbi stb. - pedig érdemes az eddiginél is jobban odafigyelni. 

Idén a feltörekvő tehetségek, hiphop, trap, underground elektronikus zenék mellett, az országban egyedüliként a nagyfesztiválok között, egy önálló rock-metal színpadon is dübörög majd a villanygitár hangjától. A szervezők nem csak a jelen és jövő tehetségeire gondoltak, hanem a hazai rockzene nagy legendáit is elhívták Debrecenbe, hogy a nagy klasszikusokat is megismerje az új generáció. Tátrai Tibor, Bródy János, Karácsony János, a Beatrice, Deák Bill Gyula,Takáts Tamás de az F.O. System  a VHK, vagy Müller Péter Sziámi és barátai is fellépnek a jubileumi fesztiválon. 

Online felületek: 

Weboldal: https://www.campusfesztival.hu

Részletes program: https://www.campusfesztival.hu/hu/program

Facebook

Instagram

TikTok

Campus Fesztivál applikáció a Google Play Áruházban

Campus Fesztivál applikáció az AppStore-ban 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr6418173682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum