RockStation

Új dallal és videóval jelentkezett a Metalite

Az Expedition One címre keresztelt nagylemez azonban csak jövőre érkezik

2023. augusztus 20. - moravsky_vrabec

347418438_785295596380036_6582260821224756070_n.jpg

A svéd Metalite elektronikus elemekkel gazdagon tarkított, énekesnős power metalban utazik. A legfrissebb anyaguk minden jel szerint már elkészült, és a kedvcsináló dalhoz végre egy rendes, élőszereplős videót is forgattak.

Az undergroundban azért nem természetes, hogy minden kislemezhez videó is készüljön, és a Metalite sem engedheti ezt meg magának. A legújabb előzetes dalukhoz, a Blazing Skies-hoz azonban komolyabb látnivaló is érkezett, amit már csekkolhattok is. Az Expedition One című album jövő januárban jön majd, és a hírek szerint egy sci-fi történetet elmesélő konceptlemez lesz. Az igazán ínyenceknek pedig hadd ajánljuk Robert Majd basszusgitáros hobbiprojektjét, a Nighthawk-ot, ahol Björn Strid énekel jófajta nosztalgikus parti-rockot. (ITT olvashatsz róla bővebben.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2718196253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum