RockStation

RockNuggets Vol91. / Space Shepherds - What Fabric? (2023)

2023. augusztus 30. - KoaX

a2717922132_10.jpg
Az instrumentális albumok idén valahogy nagyon megtaláltak maguknak. Nem is tudom, hogy a Space Shepherds anyaga már hányadik instru-lemez, amiről írok idén. Valahogy mindig ide keverednek az ilyen anyagok, de nézzük is meg, hogy mit rejt a What Fabric? elnevezésű anyag.

Nos, fel kell kötnie a gatyáját a zeneszerető hallgatónak, ugyanis a formáció hetvenöt percnyi jamrockkal készült nekünk. Igen, jamrock, jó részt jammelések vannak felvéve, amik... Nem találok szavakat. Abban biztos vagyok, hogy sokat foglalkoztak a dalokkal, nem csak bemikrofonoztak mindent aztán, hadd szóljon! Valamilyen szinten kell törődni az ilyen dalokkal, mert ennyi ideig nem lehetne máshogy fenntartani a figyelmet.

Nem ritka az albumon, hogy a dalok tíz perc fölé mennek játékidőben. Természetesen nem atom darálásra kell felkészülni, sokkal inkább utazós post-rockra, amit a háttérbe is nagyon tudok ajánlani, noha az én figyelmemet simán leköti. Tök jó megoldásaik vannak a srácoknak. Érződik az anyagon, hogy semmi más nem vezérli őket, mint egyszerűen az, hogy jól érezzék magukat. 

45kop.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr1418200309

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum