RockStation

RockNuggets Vol176. / The Acid Machine - Amazonia (2024)

2024. június 18. - KoaX

a3092858066_10.jpg

A stoner-doom zene új irányzatot vesz lassan magának. Új elemekkel kezdik el tarkítani a zenészek a dalokat, nem elégszenek meg a “hagyományos” hangszerekkel. Ennek rengeteg előnye és hátránya is lehet, lesz. A The Acid Machine a köztes utat választja, de mégis, hogy?

A brazíliai zenekarra sok mindent elmondhatunk, köztük azt is, hogy nagyon nagy hatással van rájuk a Tool, de azt nem, hogy alkotói válságban szenvednének. Az év elején jött ki az első anyaguk, azóta pedig az Amaz​ô​nia a negyedik lemez! Nem, nem négy számos anyagokkal dolgoznak, hanem rendes, teljes értékű stúdiólemezek. Ráadásul igényes, jó anyagokkal jelentkeznek! Oké, túloztam, mert a második lemezükön csak három dal található. Ettől függetlenül az új hét dal valami eszméletlen jó! Hangzás tekintetében benne van a stoner érzés. Nincs túl csiszolva, de mégis remekül szól! Ajánlom azoknak, akik nem csak az old school stoner ízeket keresik, illetve azoknak, akiknek bejön a korai Tool.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr318424949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum