RockStation

A Slayer újraegyesüléséről (VIDEÓ)

2024. március 03. - theshattered

slayer-2015_1.jpgAz elmúlt napok egyik legnagyobb hullámát verő híre a Slayer újjáalakulása volt. Van, akinek nem tetszik ez az egész, van, aki üdvözli a lépést, én pedig... Elmondom a véleményemet, hogy is látom az egészet.

Tovább

Still Nervous címen jön a Bad Nerves új nagylemeze

bad_nerves2024.jpgFriss anyaggal jelentkezik a nemrégiben a Nothing But Thieves előtt bemutatkozott Bad Nerves. A frankó, hangulatos, Ramones-féle punkot némi indie hatással vegyítő zenekar a Still Nervous címet adta az alkotásnak, a friss kislemezdal a lendületes taslival felérő You've Got The Nerve lett. A dalhoz egy ötletes dalszöveges videó készült, a teljes pakk május 31-től lesz elérhető.

Tovább

VR koncerttel jelentkezett az Avenged Sevenfold

meta-headset-photo-with-3-dsc00657.jpgEgy félórás VR bulit adott ki a nagyközönség számára az Avenged Sevenfold. A ötdalos virtuális fellépésen három újlemezes dal mellett a Hail To The King és a Nightmare csendült fel, egy "így készült" előzetest tudunk mutatni hozzá. A pénzesebbek külön ehhez készült VR szemcsit is vehetnek a felvételhez, de ha minden igaz, anélkül is működik a móka.

Tovább

Elő a ráncokkal - Itt egy újabb Alien Ant Farm videó

429536856_18413686546061967_331611882856765424_n.jpg

Az Alien Ant Farm nem lustálkodik, nagyban tolja a promót, az április 26-án megjelenő legújabb Mantras című albumának. A hangyák kilenc év hallgatás után hozznak nekünk új anyagot, ami az előzetes dalok alapján az ősrajongóknak biztosan tetszeni fog, hsiezn egyértelműen a régi sulis korszakot idézi. Igaz, hogy azóta a srácok már magukra szedtek néhány ráncot, de akkor is.... Itt a Fade!

Tovább

Bruce Dickinson - The Mandrake Project (BMG, 2024)

Évtizedek termése

407435713_899736098185405_4224005877807367534_n.jpg

Egy biztos: azzal nem vádolhatjuk Dickinsont, hogy elsiette volna az új albumát… Röpke 19 évet kellett várni a 2005-ös Tyranny of Souls folytatására, pedig akkori nyilatkozatai alapján nem akarta befagyasztani szólókarrierjét. Talán ő sem sejtette mennyire fel fog pörögni a Maiden gépezete, akkoriban kezdtek el retrospektív turnékat csinálni és az amúgy is elképesztő népszerűségüket fellőtte a sztratoszférába. Komolyabban 2014-ben csaptak bele a munkálatokba Roy Z-vel, és a hosszú kihagyás miatt volt egy megérzésem, hogy ez az album vagy zseniális lesz vagy borzasztó. Lássuk melyik!

Tovább

Az új énekes leleplezése, elképesztő riffek és irodalom teszi hidegrázóssá a Pokolgép dalát

pokolgep-1.pngA januári tagcsere után új videóklipes dallal jelentkezik a magyar rockzene ikonikus alakulata, a Pokolgép. A szóban forgó szám megjelenése több szempontból is kiemelkedő fontosságú. Egyrészt egy izgalmas versfeldolgozásról beszélünk, de ami még tovább fokozza a hanganyag különlegességét, az az, hogy ebben lehet először a banda új énekesét hallani.

Tovább

A Mind Short Circuiting - Új dallal jelentkezett a Born Of Osiris

born_of-osiris.jpgMég augusztusban jelentkezett új dallal a Born Of Osiris. A már húsz éve nyomuló prog-metalcore ötös nagylemezzel legutóbb 2021-ben jelentkezett, így a Torchbearer című dalnak már épp ideje volt, viszont nagylemezt sem akkor sem most, egy újabb single megjelenésekor nem jelenttetek be. Merthogy van új dal, ami az A Mind Short Circuiting címet viseli. Aki még nem tudná, annak mondjuk, hogy a zenekar március 19-én a Dürer Kertben lép fel az Attila, az Aviana és a Crown Magnetar társaságában.

Tovább

Videót kapott a Bring Me The Horizon legújabb dala

bringmethehorizon2024.jpgMég január legelején adta ki új dalát az immár Jordan Fish nélkül dolgozó Bring Me The Horizon. A Kool-Aid címet kapott dal a tavalyra ígért, de elvileg csak idén nyáron megjelenő új EP, a Post Human: NeX GEn egyik dala. A nóta most kapott egy igencsak minőségi videót, amit alább le is csekkolhattok.

Tovább

Forced Disorder - Megérkezett a Coffins második lemezelőzetese

coffins-2024.jpgMár két dal is kint van a Coffins egy hónap múlva érkező lemezéről és azt kell hogy mondjuk, hogy nem szarral gurítanak majd a japánok. A Sinister Oath névre keresztelt anyagról a Spontaneous Rot után a Forced Disorder mutatkozott be, a két gyalulás az alábbiakban fülelhető le. Csakis a szaftos death metal kedvelőinek!

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum