RockStation

Bátor setlisttel készül a Deep Purple Budapestre

2014. február 16. - viliricsi

Deep_Purple.jpg

Nem tudjuk (csak sejtjük), ki mondja ki a végső szót Deep Purple-éknél a turnén játszott dalok összeállítását illetően, de az biztos, hogy nincs irigylésre méltó helyzetben. A ’76 és ’84 közötti zenekari szünetet nem számolva több, mint negyvenöt év terméséből válogatni úgy, hogy senki ne menjen keserű szájízzel haza, mert kimaradt egy vagy több favoritja – lehetetlen! Ha a zenekar az újkori dalait „erőlteti”, akkor azt kapják: miért nem tolták valamelyik friss zöngemény helyett inkább a Child in Timeot. Ha keveset vállalnak az új érából, akkor jön a „na lám, szerintük se méltóak ezek a dalok a gazdag örökséghez”. A következő sorok elárulják, hogyan döntöttek a brit zenészek! (Aki meglepetést akar, NE hajtson!)

Tovább

As The Crow Flies - Új Newsted-videó

Newsted2013.jpg

Jason Newsted-ről mostanában inkább annak kapcsán lehetett hallani, hogy vagy kirúgta Őt és csapatát Dave Mustaine az ausztrál turnéról vagy a szervező tette ezt. Minden esetre ez nem kadályozta meg az ex-Metallica basszert abban, hogy a múlt év augusztusában kiadott debütlemez ... As The Crow Flies című dalára videót forgasson.

Tovább

The Beauty Of Destruction címmel érkezik a Devil You Know lemeze

Devil-You-Know-2014.jpg

Az ex-Kilswitch Engage énekes Howard Jones új csapatáról, a Devil You Know-ról már írtunk itt az oldalon. A zenekar első lemeze The Beauty Of Destruction címmel lát majd napvilágot április 25-én a Nuclear Blast Record gondozásában. Van dallistánk, meg borítónk - amit a híres Travis Smith készített -, úgyhogy katt a továbbra.

Tovább

Ahogy még nem hallottad a Sweet Child O' Mine-t

michepostmodern.jpg

A Postmodern Jukebox nevű zenekar arról nevezetes, hogy híres pop és rockslágereket dolgoz fel ragtime, jazz és swing stílusban. Nemrég egy közös zenélésbe fogtak Miche Braden blues énekesnővel és együtt eljátszották a Guns N' Roses egyik örökzöld slagerét a Sweet Child O' Mine-t. Hogy mi sült ki belőle, hajtás után kiderül.

Tovább

Vegyél ezüstgyűrűt, ha Anthrax rajongó vagy

anthrax_banner22.jpg

A The Great Frog nevű ezüstékszereket gyártó cégről már esett szó nálunk korábban, akkor éppen a Slayer rajongóknak gyártottak tömör ezüst gyűrűket. Nagy valószínűséggel most az Anthrax rajongók foglalják imába a nevüket, hiszen kedvenc zenekaruk is rendelkezik már egy kézzel gyártott kollekcióval. Mondjuk a 240, illetve 220 fontos ár nem éppen rajongóbarát, de ez legyen a legnagyobb baj, fő, hogy lehet kapni.

Tovább

TOP10 nagyon rosszul sikerült rock/metal lemez

top10_fos_album.jpg

Ugye megvan az az érzés, amikor kedvenc bandád új lemezét már tűkön ülve várod, és amikor végre megvan és kicsomagolod és betolod a lejátszóba és ... jön a döbbenet! Ez meg mi a f....?!! Na, ilyen lemezeket szedtünk össze mai válogatásunkban. Amikor a koncepció nem jött be, amikor csak a zenekar tudta a miértet, senki más. A hajtás utáni listánk szereplői az adott zenekar életművéből olyan szinten lógnak ki, hogy az már szinte fájdalmas. A sort természetesen most is tudtuk volna folytatni, nem fért fel a Virtual XI (Iron Maiden), a The Path Of Totality (Korn), vagy a Super Collider (Megadeth), de tudjátok mit? Folytassátok Ti a sort! 

Tovább

Lesz új AC/DC lemez!

ACDC1.jpg

Ha az Iron Maiden júniusi budapesti koncertjét az év legjobb hírének neveztük, akkor ez mi? Májustól ugyanis stúdióban dolgozik az AC/DC a következő nagylemezen. Sőt mi több, a banda idén egy 40 koncertes turnéra is indul. Brian Johnson énekes egy interjúban elárulta, hogy bár voltak nehézségeik, egyikük nagyon beteg volt az utóbbi időben, de mostantól minden rendben és májustól Vancouverben stúdióznak. Mivel a zenekar idén ünnepli fennállásának 40. évfordulóját, így egy turnét bevállalnak 40 koncerttel, a világ minden táján. Mondjuk egy Budapestivel? Ezt már csak mi tesszük hozzá.

Ünnepi Csöcshimnusz ajándékba - The Immigrants: Titties! klippremier

Tittites cover.png

Szóval vannak ezek a pécsi srácok, voltak ők már RTL Klubban Csillag Születikben, megfordultak Csinos presszók mélyén és kalandoztak az Adria felé is turnéik során, meg nyomtak egy tök jó ingyenes garázsrockalbumot is ki meg egy víganzenélős meg egy érzelgős klipet.

És most ezt. Derült égből CICKÓK.
Én már boldog vagyok az idei Valentin-napon, mert mi más tenne boldoggá,
mintsem a TITS, BOOBS és variációik!...

Tovább

Valentin napi üdvözlőkártyák black metálosoknak

heartburns.jpg

Míg az emberek (főleg a virágkereskedők) a Valentin-napot ünneplik kerek-e-földön, addig a világ feketébb lelkű része egészen más módját választotta, hogy a mai napot feldobja. Természetesen a blekkerek ismét, akik hozzák azt, amit kell, így a hajtás után gyönyörű, szívhez szóló képeslapokat láthattok - mint például a fenti -  küldésre inkább nem ajánljuk...az utolsó kettőt talán nem is kéne megosztani - de úgy is követelnétek. Az agymenést a MetalInjection.com-nak köszönjük.

Tovább

Elképesztő vendégdömping a Teenage Time Killer első lemezén

Teenage Time Killer.png

Korábban már írtunk róla, hogy a Corrosion Of Comformity két tagja Mike Dean énekes/basszer és Reed Mullin dobos életre hívta a Teenage Time Killer nevű projectet Randy Blythe Lamb Of God énekessel együtt. Az állítólag már 21 dallal elkészült banda, Dave Grohl stúdiójában dolgozik és az állítólag elég punkosra vett, Corinthians címen megjelenő lemezre a pletykák szerint egy amerikai futballcsapat létszámával vetekedő vendéget hívnak. Hajtás után név szerint fel is soroljuk őket.

Tovább

Már a keverésnél tart az új Prong-album

prongruininglivesearlycover.jpg

Tommy Victor a Prong főnöke hamar elkezdett dolgozni a csapat új albumán, lévén, hogy az előző lemez 2012-ben jött ki Carved Into Stone címmel. Nos olyan jól haladnak a munkálatok, hogy közben már az album keverésénél tartanak, sőt mi több már címünk is van. Az album Ruining Lives címmel valamikor az év közepén jön ki ezzel a csodálatos borítóval. Az előző lemezen ilyen jó dalok voltak ...

Tovább

Kirúgta két tagját is a Hellyeah

Tribbett-and-Bobzilla-Leave-Hellyeah.jpg

Miközben javában készül a negyedik Hellyeah lemez, hirtelen két tagtól is megvált a banda, ugyanis a Mudvayne soraiból is ismert Greg Tribbett gitárosnak és az egykori Damageplan basszernek Bob „Zilla” Kakaha-nak is megköszönték a közös munkát. A csapat nem magyarázza túl a dolgokat, azt mondják, hogy ha a rajongók meghallják a jelenleg Kevin Churko producerrel készülő új lemezt mindent megértenek majd.  Félünk tőle, hogy mi is megértünk majd mindent, minden esetre új bassusgitárosa már van a zenekarnak Kyle Sanders személyében, akit korábban a Bloodsimple-ből lehetett ismerni. A csapat új albuma Blood For Blood címmel június 9-én jelenik meg. 

Itt van az új kedvenc metal bandád

Maximum.jpg

Persze az is lehet, hogy nem lesznek kedvencek, maximum simán őrültnek titulálják majd őket. Mondjuk japánok, tehát ez utóbbi simán benne is van a pakliban. Ez itt a Maximum The Hormone és az N-Ria of Medicine, A Pattern című dalra készített videó. Ezt megnézve kezdünk hajlani arra, hogy itt egy kerékkel kevesebb van, vagy kettővel.

Tovább

John Garcia leszerződött a Napalm Records-hoz

johngarciasolonapalm_638.jpg

A Kyuss korábbi és a Vista Chino jelenlegi frontembere önálló szerződést írt alá a Napalm Records kiadóval. A szerződés szerint Harper Hug és Trevor Whatever producerekkel fog együtt dolgozni és nyár végén megjelenő kiadványon. A zenész facebook oldalán közölte a hírt és hozzátette, hogy nagyon izgatott, hogy végre együtt dolgozhasson a két producerrel. Mi pedig várjuk kíváncsian a végeredményt.

Így készült a Metallica a Grammy díjátadóra

metallicalanglangrehearsals_638.jpg

Korábban írtunk róla, hogy a legendás zenekar az idei Grammy, január 26-án tartott díjátadóján a híres kínai koncertzongoristával, Lang Lang-gel adta elő a klasszikus One-t. A hajtás után van egy több, mint húsz perces videó, mely az alkotói folyamatba enged bepillantást, melynek során kialakult a dal végleges formája. 

Tovább
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum