RockStation

KarácsonyFanyűvők - utolsó nekifutás

2016. december 19. - rockstation

villax_richard--fanyuvok--fd_1_1.jpgElkoptatott közhely, hogy a könyv a legszebb ajándék, de ha hajdani (és néha még ma is csatasorba álló) munkatársunk, Villax Richárd (viliricsi) írta azt, akkor igaz! Pont fél éve jött ki a Fanyűvők (Nemzeti jeti) horror-krimi, melynek egyik jelenete a szerző kedvenc szórakozóhelyén, a Club 202-ben játszódik.

Ha olvasni szerető szerettünknek (lehetünk ez a szerettünk mi magunk is) nem vettük még meg az ajándékot, érdemes e könyvet felhajtani a hozzánk legközelebb eső Libri vagy Líra boltban. Ha nincs szem előtt, "zaklassátok" az eladókat, hol található, esetleg a bolthálózat mely másik üzletében? (Előfordul, hogy egy-egy üzlet kifogy belőle.)
Maga a szerző is hírdetett egy last minute akciót, ami - az idő rövidsége miatt - inkább a fővárosiakat, illetve a Karácsonyhoz nem ragaszkodókat érinti. Részletek ITT.

Addig is: viliricsi nagyon készül a ma esti Iced Earth koncertre, ahol, reméljük, többetekkel együtt lazít, de aki nem lesz ott, azoknak is próbálja majd visszaadni az élményt egy tudósításon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4612058057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum