RockStation

Illusztris válogatáscucc - Eger hardcore a kezdetektől napjainkig...

2017. február 01. - csubeszshuriken

boritobelso.pngPontosan huszonöt évet és tizenkét bandát tesz egymás mellé az a rendhagyó válogatáskiadvány mely az elmúlt napokban jelent meg a Drinkin' Beer In Bandana Records gondozásában. Az a negyed évszázad és a tucat banda pedig nem más, mint a mindig eleven egri hardcore színtér krónikája a kezetektől napjainkig. Ezen a mondhatni történelmi új kiadványon ugyanis szerepelnek olyan dalok, amelyek valamikor 1992 környékén születtek, de mellettük befigyel két alig néhány hetes felvétel is.

Bandák, akiknek a tagjai között nem kevés az átfedés és sok esetben nem kicsi a barátság. Bandák, akik név szerint Anger, Fermentatio, Smiling Face, Forcas, Corpse, Genetika, Paneldogz, Boston Klinika, Skizo, Cannonball, Tisztán a Cél Felé, Tango Underground mind szerepelnek két - két dallal ezen a válogatáson. Ami, ha már részben nosztalgia, akkor nem csak lemezen, de kazettán is kapható a Drinkin' Beer In Bandana Records facebook oldalán keresztül történő megrendelés útján. Amire ITT kattintva át is ugorhattok egy jó kazettáért, vagy kazettákért, ami a kiadó fő profilja. Tehát jól nézzetek körül az oldalon. Magához az Eger Hardcore válogatáshoz pedig a teljesség igénye nélkül találtok itt némi ízelítőt a borító alatt.

cdboritokulso.png

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr8712172454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum