RockStation

Előszeretettel pusztítja el mostanában a színpadi cájgját a Suicide Silence

2017. március 28. - theshattered

suicide-silence-2016-1024x736.jpgElég érdekes módját választja mostanában a Suicide Silence a koncertek befejezésének. Persze ez nem feltétlen eredeti fogás, mégis, most, hogy a felettébb kétes megítélésű nagylemez, a szimplán csak a zenekar nevét viselő Suicide Silence miatt egyébként is ki vannak téve a figyelemnek, már a hangszerpusztítás is érdekesebbnek hangzik. Még érdekesebb, hogy ezt már nem először játszotta el az amcsi ötös.

Először oroszföldön, március 5-én játszották el a régebbről, több helyről is ismerősnek ható fogást, majd március 24-én meg is ismételték ezt. Az internet népe természetesen felvételt is készített mindkét akcióról, íme:

 

A Suicide Silence egyébként az A38-on is fel fog lépni, méghozzá június 15-én. Hogy lesz-e ott is cájg-disztroj, majd kiderül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr4612375733

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum