RockStation

Célegyenesben a legújabb Blast fanzine!

2018. június 16. - csigaur

blastfanzine1.jpg

Örülhetnek a hazai death metal és grindcore fanok, hiszen már célegyenesben a negyedik Blast Fanzine! A tartalom most is nagyon "színesre" sikeredett, de erről a hajtás után tudhatsz meg többet.

Szóval nagyvonalakban arról, hogy milyen interjúkat is olvashatsz majd a Blast-ben:

Brutál death metal vonalról az olasz Devangelic, az orosz 7 H. Target, a szerb Sacramental Blood és természetesen a hazai Gutted mutatkozik be. A grindcore arcoknak is kijut a jóból. Nyilatkozik a spanyol Convulsions, az amerikai Invertebrate, magyar részről pedig Blackmail, Internal Excavation valamint a SxOxTxE. A hab a tortán, hogy a perverzebb ( szigorúan zenei oldalról nézve! :) ) fanoknak pedig a szlovák Enema Shower nyújthat kellemes perceket. 

Aki fanzine rajongó, annak nem kell bemutatni Kudri Dávidot, a Posthuman és az Arch Vile 'zine szerkesztőjét, de ha mégis, akkor a vele készült interjú pont tökéletes olvasmány lesz számára. Az interjúk mellett közel 120 kritikát is elolvashatsz.

További információért keresd a Blastet a Facebookon. A borító pedig így néz ki:

vegleges_borito.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr2014052232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lusuka · erettsegitetelek.com 2018.06.17. 20:39:49

Nagyszerű pénzkereseti lehetőségek, fotózással, forditással, sorozat és kép feltöltéssel, facebook profillal és minden mással: www.internetespenzkereses.info/
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum