RockStation

Berobbant a jubileumi Open Road Fest

A Tankcsapda gitárosa elkötötte a fesztiváligazgató motorját

2019. június 07. - rockstation

hd_tankcsapda_lukacs_laci_es_sidi.jpg

Repülőrajtot vett a 20 éves Harley-Davidson Open Road Fest! Az alsóörsi kempinget több ezer hazai és külföldi motoros lakta be, lezajlott az első vezetett túra, nyeregbe pattantak a legkisebb motorrajongók, a színpadon pedig igazi ikonok váltották egymást. Takács Tamás a Karthago nevében „gyerekcsinálásra” szólította fel a közönséget, a Tankcsapda gitárosa, Sidi pedig elkötötte a fesztiváligazgató Harley-ját. És ez még csak az első napok történése, a java még csak most jön!

„Csináljatok gyerekeket, hogy a következő évtizedekben is legyen, aki itt bulizik a koncertjeinken” – buzdította a közönséget az Open Road fest első nagyszínpados fellépője, a Karthago. A 40-et ünneplő zenekar a legnagyobb kedvencek mellett, új albuma dalaival kedveskedett a közönségnek, olykor lírai balladákat is beiktatva a zúzós repertoárba.

hd_karthago_takacs_tamas.jpg

A szülinaposok sorát a Tankcsapda folytatta. Lukács Laciék a már megszokott fordulatszámon pörögtek és hozták rockos hangualtba a rajongókat. A debreceni nagyágyúk a pódiumról köszöntötték fel a rendezvényt, amit Dobai Attila fesztivligazgató Harley-jával felgurulva köszönt meg. Arra azonban senki sem számított, hogy a vasparipát ott mindenki szeme láttára kötik el. Sidi szó szerint vette ugyanis a nyereményjáték jelmondatát vagyis, hogy mindegy mivel érkezel, lehet, hogy egy Harley-val távozol és a motorra pattanva hagyta el a színpadot. Természetesen a járgány azóta visszakerült a gazdájához, a nyereményjáték azonban még tart és a rendezvény végére valaki tényleg egy vadiúj motorral lesz gazdagabb.

hd_ganxsta_zolee_es_a_kartel.jpg

A hagyományokhoz híven idén is reflektorfénybe került a legfiatalabb generáció: a Kids Racen ismét több mint 30 induló állt a rajtvonalhoz, a leggyorsabb futam győztese pedig kevesebb, mint 5 mp alatt tette meg a távot. De a tapasztalt motorosok sem unatkoztak, hiszen lezajlott az első Balaton kerülő vezett túra, a nap során bárki tesztelhette a legújabb Harley modelleket, kaszkadőr show és favágó verseny is szórakoztatta a résztvevőket.

A buli azonban még korántsem ért véget! Pénteken és szombaton egész nap izgalmas programokra lehet számítani, minden nap nyitva lesz a legrégebbi, ikonikus modelleket is felvonultató Harley-Davidson múzeum, de igazi gépcsodákat, a legkülönlegesebb épített motorokat is meg lehet csodálni. Színpadra lép a Zorall, az EDDA Művek, az Ivan and the Parazol Karácsony Jamesszel kiegészülve, az Anna and the Barbies és az AWS, a szombatot pedig a svéd EUROPE és tűzijáték zárja majd. Még nem késő elindulni!

Fotók: Szűcs Gergő

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr3214883918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum